Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łomot K.S. Niebiescy Myszków
kozaklushh Tactiek def3
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Rekuć rent richting de bal. Finos onderschept slim de pass. Kulisek begaat een overtreding. Kulisek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rekuć is nu in balbezit. Rekuć passt de bal in één keer door. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Finos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Göçkün probeert naar een medespeler te passen. Cordino rent richting de bal. Cordino geeft een lange en hoge pass. Ignazio rent richting de bal. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. Brancourt bokst de bal weg. Rekuć is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordino de bal. Cordino geeft de bal voor. Ignazio heeft problemen om de bal te vangen. Ignazio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cordino kopt de bal weg. Rekuć rent richting de bal. Cuevas Martín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rekuć is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignazio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Brancourt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - K.S. Niebiescy Myszków 0:1

35e minuut.
Göçkün kopt de bal weg. Kulisek is nu in balbezit. Kulisek met een sublieme pass. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. Brancourt bokst de bal weg.

38e minuut.
Biščević is nu in balbezit. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal passt de bal in één keer door. Derksen rent richting de bal. Derksen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Göçkün probeert naar een medespeler te passen. Cordino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordino geeft een hoge lob. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - K.S. Niebiescy Myszków 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 66%, K.S. Niebiescy Myszków 34%.
FC Łomot - K.S. Niebiescy Myszków 0:2

48e minuut.
Cordino probeert naar een medespeler te passen. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Groenweghe zijn tegenspeler op de grond. Groenweghe krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inworp. Malsub met een snelle inworp. Kulisek is nu in balbezit. Biščević verovert de bal door een tackle van achteren. Biščević geeft de bal voor. Paal! Toregiani probeert wanhopig de bal te grijpen. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - K.S. Niebiescy Myszków 1:2

53e minuut.
Malsub passt de bal zonder na te denken. Kallon rent richting de bal. Kallon passt de bal in één keer door. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Ignazio is nu in balbezit. Ignazio passt de bal in één keer door. Kulisek is nu in balbezit. Kulisek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cordino passt de bal zonder na te denken. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć geeft de bal voor. Ignazio rent richting de bal. Ignazio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Bobrunka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Battokok komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kulisek passt de bal in één keer door. Bobrunka heeft problemen om de bal te vangen. Bobrunka geeft een hoge lob. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Brancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malsub bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordino verovert de bal door een tackle van achteren. Cordino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tlukač komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cordino speelt de bal door. Tlukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlukač probeert naar een medespeler te passen. Kulisek heeft problemen om de bal te vangen. Kulisek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Tolomi de bal onder controle te krijgen. Randal is nu in balbezit. Derksen rent richting de bal. Derksen schiet op doel. Toregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 54%, K.S. Niebiescy Myszków 46%.
FC Łomot - K.S. Niebiescy Myszków 1:2