Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Lublin ML System United
1 Tactiek Bob2
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen average


14e minuut.
Merlo passt de bal in één keer door. Zdylewicz is nu in balbezit. Yacoel begaat een overtreding. Zdylewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuhanen komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Power geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Humulescu controleert de bal met de borst. Humulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zdylewicz rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young geeft een lange en hoge pass. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prochownik rent richting de bal. Kaferski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaferski speelt de bal door. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kuhanen rent richting de bal. Kaferski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaferski passt de bal in één keer door. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 63%, ML System United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Lublin - ML System United 0:0

46e minuut.
Young rent richting de bal. Young geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garrido de bal. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - ML System United 0:1

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Power de bal onder controle te krijgen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo passt de bal met de wreef. Zdylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdylewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zdylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhanen is nu in balbezit. Kuhanen passt de bal in één keer door. Zdylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdylewicz draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Merlo geeft een hoge lob. Zdylewicz kopt de bal weg. Hefti kan de bal niet met de borst controleren. Zdylewicz is nu in balbezit. Zdylewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Prochownik de bal. Kaferski is nu in balbezit. Kaferski passt de bal met de wreef. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Buculei rent richting de bal. Janduda verovert de bal door een tackle van achteren. Janduda geeft de bal voor. Humulescu heeft problemen om de bal te vangen. Humulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 62%, ML System United 38%.
Unia Lublin - ML System United 0:1