Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łomot Unia Lublin
kozaklushh Tactiek 1
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 31
solid Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Kallon is nu in balbezit. Merlo verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo passt de bal met de wreef. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Bregallini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Derksen rent richting de bal. Derksen geeft een hoge lob. Kallon kopt de bal weg. Daar is Tüzünataç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzünataç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guchtenaere onderschept slim de pass. Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majcherczyk de bal. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Malsub kopt de bal weg. Klungelig pakt Majcherczyk de bal. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon rent richting de bal. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maya kopt de bal weg. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groenweghe speelt de bal door. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Buculei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuhanen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 29%, Unia Lublin 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Łomot - Unia Lublin 0:0

47e minuut.
Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon passt de bal met de wreef. Chomiński is nu in balbezit. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Biščević geeft een hoge lob. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Biščević verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Majcherczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malsub met de inworp. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon schiet op doel. Bregallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chomiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kallon neemt de hoekschop. Aguinaga probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buculei is nu in balbezit. Biščević verovert de bal door een tackle van achteren. Biščević met een sublieme pass. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - Unia Lublin 1:0

68e minuut.
Malsub kopt de bal weg. Prochownik kan de bal niet met de borst controleren. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ... Derksen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - Unia Lublin 2:0

73e minuut.
Kallon rent richting de bal. Tüzünataç rent richting de bal. Kallon is nu in balbezit. Kallon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - Unia Lublin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 24%, Unia Lublin 76%.
FC Łomot - Unia Lublin 3:0