Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 New Zealand U21
pp5 Tactiek 532*
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
46.9 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Daar is Erianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiyono rent richting de bal. Erianto probeert de bal met de borst te controleren. Erianto draait met de bal, schiet en ... Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - New Zealand U21 1:0

14e minuut.
Gliznitskof rent richting de bal. Hutabarat onderschept slim de pass. Hutabarat met een sublieme pass. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Considine heeft problemen om de bal te vangen. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat schiet op doel. Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - New Zealand U21 2:0

24e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol is nu in balbezit. Hall onderschept slim de pass. Hall geeft een hoge lob. Perry maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - New Zealand U21 2:1

31e minuut.
Perry is nu in balbezit. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal met de wreef. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Bernardi bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Van Gog de bal. Hutabarat met een sublieme pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Rochim geeft een hoge lob. Inworp. Hall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sumarja verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarja passt de bal zonder na te denken. Maloney is nu in balbezit. Fitriansyah onderschept slim de pass. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erianto heeft problemen om de bal te vangen. Erianto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soloman raakt geblesseerd tijdens het duel. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wanggai heeft problemen om de bal te vangen. Perry speelt de bal door. Van Gog rent richting de bal. Van Gog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 50%, New Zealand U21 50%.
Indonesia U21 - New Zealand U21 2:1

61e minuut.
Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Wahyudi met een sublieme pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Bernardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Gemmell komt het veld opgelopen. Davidson komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hutagaol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hall met een snelle inworp. Gemmell geeft een hoge lob. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Purwadi komt het veld opgelopen. Runtu komt het veld opgelopen. Novrianto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 54%, New Zealand U21 46%.
Indonesia U21 - New Zealand U21 2:1