Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9666
Zelenilo FC Csobotfalva
c-cup-w Tactiek HcCsikszereda
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
57.5 gemiddelde waardering 42.4
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Roman probeert de bal aan de voet te houden. Bužimkić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lalović de bal. Lalović geeft een hoge lob. Banda maakt een snoekduik en kopt de bal. Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gavrić geeft een lange en hoge pass. Daar is Banide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banda is nu in balbezit. Banda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Banda is nu in balbezit. Banda geeft een hoge lob. Wale probeert de bal met de borst te controleren. Stjepić rent richting de bal. Stjepić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wale neemt de hoekschop. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FC Csobotfalva 0:1

25e minuut.
Taušan rent richting de bal. Taušan geeft een hoge lob. Bužimkić kopt de bal weg. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda schiet op doel. Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zelenilo - FC Csobotfalva 1:1

41e minuut.
Bužimkić geeft een lange en hoge pass. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Stjepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepić schiet op doel. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FC Csobotfalva 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 34%, FC Csobotfalva 66%.
Zelenilo - FC Csobotfalva 2:1

47e minuut.
Chivulete geeft een hoge lob. Taušan speelt de bal door. Bužimkić speelt de bal door. Banda rent richting de bal. Banda draait met de bal, schiet en ... Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Grčić met een sublieme pass. Klungelig pakt Bužimkić de bal. Bužimkić geeft een lange en hoge pass. Stjepić rent richting de bal. Stjepić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bjeletić geeft de bal voor. Banda kopt de bal weg. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Banda rent richting de bal. Banda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butulan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stefański met een sublieme pass. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović passt de bal in één keer door. Stjepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Zekić trapt de bal weg. Grčić kopt de bal weg. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lalović met de inworp. Stefański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stafidă de bal. Banda rent richting de bal. Banda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FC Csobotfalva 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 26%, FC Csobotfalva 74%.
Zelenilo - FC Csobotfalva 3:1