Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Paisanos FC
4.2.3.1* Tactiek 442DefRgtBack
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 45
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Grzywa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rybka de bal. Mendes is nu in balbezit. Rybka onderschept slim de pass. Echeto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rybka geeft een lange en hoge pass. Iturrizaga controleert de bal met de borst. Iturrizaga passt de bal met de wreef. de Kruyk rent richting de bal. de Kruyk schiet op doel. Bolet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bolet probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes draait met de bal, schiet en ... Grzywa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk passt de bal in één keer door. Ültan probeert de bal aan de voet te houden. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 46%, Paisanos FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 0:0

46e minuut.
Echeto met de inworp. Rendón rent richting de bal. Ültan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ültan krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bolet speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Nəcəfoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfoğlu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Triquell verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba speelt de bal door. Cárdenas speelt de bal door. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturrizaga geeft de bal voor. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft de bal voor. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 1:0

76e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón geeft de bal voor. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Bolet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 2:0

88e minuut.
Nəcəfoğlu met de inworp. Paya geeft een lange en hoge pass. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Bolet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 41%, Paisanos FC 59%.
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 3:0