Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C RomaFC
451-Base Tactiek nelson7
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Čvorović probeert naar een medespeler te passen. Perez Greco heeft problemen om de bal te vangen. Perez Greco met een sublieme pass. Mireles geeft een lange en hoge pass. Čvorović kopt de bal weg. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lugo geeft de bal voor. Daar is Maraes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraes geeft een hoge lob. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Verheijen met een sublieme pass. Čvorović rent richting de bal. Čvorović schiet op doel. Riberos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - RomaFC 1:0

26e minuut.
Maraes is nu in balbezit. Maraes geeft een lange en hoge pass. Lugo met een sublieme pass. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco haalt uit met een fantastische trap. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Perez Greco speelt de bal door. Mireles is nu in balbezit. Mireles probeert naar een medespeler te passen. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mireles geeft de bal voor. Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović schiet op doel. Riberos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - RomaFC 2:0

45e minuut.
Vera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 33%, RomaFC 67%.
Team Lagann F.C - RomaFC 2:0

47e minuut.
Verheijen is nu in balbezit. Machado rent richting de bal. Machado passt de bal met de wreef. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Verheijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud onderschept slim de pass. Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Matos rent richting de bal. Matos schiet op doel. Nafziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mireles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rincón geeft een lange en hoge pass. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović haalt uit met een fantastische trap. Riberos bokst de bal weg.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chalbaud stond buitenspel. Arévalo komt het veld opgelopen. Acasuzo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft de bal voor. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - RomaFC 3:0

67e minuut.
Chancellor geeft een lange en hoge pass. Rincón kopt de bal weg. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović draait met de bal, schiet en ... Acasuzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - RomaFC 4:0

70e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Čvorović is nu in balbezit. Čvorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - RomaFC 5:0

71e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud begaat een overtreding. Chalbaud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 31%, RomaFC 69%.
Team Lagann F.C - RomaFC 5:0