Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Porro Paisanos FC
Mettal Tactiek 451DefRgtBack
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 42.8
solid Schieten solid
good Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Musa speelt de bal door. Park-Ling rent richting de bal. Caravantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caravantes krijgt een gele kaart. Park-Ling raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ... Bolet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Paisanos FC 1:0

5e minuut.
Movilescu kopt de bal weg. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolorier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dolorier krijgt een gele kaart. Bolet raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Mạnh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Porro - Paisanos FC 1:1

5e minuut.
Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet onderschept slim de pass. Bolet passt de bal in één keer door. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ahlioptas met een sublieme pass. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. Bolet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naglis onderschept slim de pass. Naglis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Movilescu de bal. Movilescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Ahlioptas de bal. Ahlioptas geeft een hoge lob. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 45%, Paisanos FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Porro - Paisanos FC 1:1

46e minuut.
Stojnić komt het veld opgelopen. Vera komt het veld opgelopen. Bouron komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bolet is nu in balbezit. Dolorier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Paisanos FC 1:2

51e minuut.
Marinho probeert de bal met de borst te controleren. Caravantes rent richting de bal. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Warwarczyn met een snelle inworp. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Szczerban onderschept slim de pass. Szczerban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh rent richting de bal. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho geeft een hoge lob. Bouron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Porro - Paisanos FC 2:2

63e minuut.
Caravantes kopt de bal weg. Inworp. Warwarczyn met een snelle inworp. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tudor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caravantes met een snelle inworp. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Paisanos FC 2:3

78e minuut.
Ahlioptas rent richting de bal. Ahlioptas geeft een lange en hoge pass. Bolet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Porro - Paisanos FC 3:3

89e minuut.
Ültan speelt de bal door. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 48%, Paisanos FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Porro - Paisanos FC 3:3