Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC Estudiantes de Merida FC
nelson7 Tactiek 4.2.3.1*
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Matos de bal onder controle te krijgen. Aguilera rent richting de bal. de Kruyk maakt een afschuwelijke overtreding. de Kruyk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga passt de bal in één keer door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gutierrez rent richting de bal. Gutierrez geeft de bal voor. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:1

14e minuut.
Mendes onderschept slim de pass. Mendes passt de bal in één keer door. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:2

18e minuut.
Iturrizaga kopt de bal weg. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfoğlu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rendón geeft een lange en hoge pass. Simonelli met een sublieme pass. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeto met de inworp. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft een hoge lob. de Kruyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:3

28e minuut.
Chancellor geeft een lange en hoge pass. Matos kopt de bal weg. Lugo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Sierotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez probeert naar een medespeler te passen. de Kruyk rent richting de bal. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:4

36e minuut.
Matos speelt de bal door. Chalbaud rent richting de bal. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:5

45e minuut.
Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilera krijgt een gele kaart. Mendes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 70%, Estudiantes de Merida FC 30%.
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:5

48e minuut.
Gutierrez is nu in balbezit. Millán begaat een overtreding. Gutierrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Rendón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:6

55e minuut.
Simonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Simonelli geeft de bal voor. Lugo kopt de bal weg. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Acasuzo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rendón speelt de bal door. Echeto heeft problemen om de bal te vangen. Echeto speelt de bal door. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto geeft een lange en hoge pass. Mendes kopt de bal weg. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:7

68e minuut.
de Kruyk met een sublieme pass. Nəcəfoğlu is nu in balbezit. Nəcəfoğlu geeft de bal voor. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo bokst de bal weg.

71e minuut.
Paya is nu in balbezit. Paya probeert naar een medespeler te passen. de Kruyk heeft problemen om de bal te vangen. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Acasuzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:8

89e minuut.
Chancellor probeert naar een medespeler te passen. Paya rent richting de bal. Paya passt de bal in één keer door. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga schiet op doel. Acasuzo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 63%, Estudiantes de Merida FC 37%.
RomaFC - Estudiantes de Merida FC 0:8