Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C c.d.prado
451-Base Tactiek 4-4-2-entreno
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 27.8
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Mazzioli rent richting de bal. Banai verovert de bal door een tackle van achteren. Banai speelt de bal door. Mireles rent richting de bal. Mireles geeft de bal voor. Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - c.d.prado 1:0

12e minuut.
Defoe rent richting de bal. Defoe met een sublieme pass. Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović onderschept slim de pass. Čvorović draait met de bal, schiet en ... Bac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal met de wreef. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović onderschept slim de pass. Čvorović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Čvorović geeft een lange en hoge pass. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado speelt de bal door. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles geeft een hoge lob. Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čvorović springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - c.d.prado 2:0

28e minuut.
Maraes passt de bal in één keer door. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft een hoge lob. Čvorović maakt een snoekduik en kopt de bal. Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - c.d.prado 3:0

30e minuut.
Sanches geeft een hoge lob. Inworp. Ferreira met een snelle inworp. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Píccolo is nu in balbezit. Čvorović verovert de bal door een tackle van achteren. Čvorović haalt uit met een fantastische trap. Övülen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - c.d.prado 4:0

37e minuut.
Mireles geeft een lange en hoge pass. Píccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 19%, c.d.prado 81%.
Team Lagann F.C - c.d.prado 4:0

46e minuut.
Čvorović is nu in balbezit. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski geeft de bal voor. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Čvorović is nu in balbezit. Konradowski rent richting de bal. Čvorović verovert de bal door een tackle van achteren. Čvorović draait met de bal, schiet en ... Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - c.d.prado 5:0

58e minuut.
Mireles geeft een lange en hoge pass. Sanches probeert de bal aan de voet te houden. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović onderschept slim de pass. Čvorović haalt uit met een fantastische trap. Bac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arévalo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Perez Greco passt de bal in één keer door. Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Machado zijn tegenspeler op de grond. Machado krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Maraes rent richting de bal. Maraes geeft een lange en hoge pass. Judek is nu in balbezit. Čvorović verovert de bal door een tackle van achteren. Čvorović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Defoe rent richting de bal. Defoe passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Judek de bal onder controle te krijgen. Čvorović rent richting de bal. Čvorović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machado de bal. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheijen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheijen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ferreira geeft een hoge lob. Verheijen kopt de bal weg. Daar is Bełzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado rent richting de bal. Machado geeft de bal voor. Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Inworp. Perez Greco met een snelle inworp. Mireles speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Bac speelt de bal door. Rincón kopt de bal weg. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović draait met de bal, schiet en ... Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mireles neemt de hoekschop. Perez Greco heeft problemen om de bal te vangen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een hoge lob. Övülen heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mireles zal de hoekschop nemen. Bac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čvorović rent richting de bal. Övülen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - c.d.prado 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 17%, c.d.prado 83%.
Team Lagann F.C - c.d.prado 6:0