Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.d.prado Estudiantes de Merida FC
4-4-2-entreno Tactiek 5-2-3+
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Rendón speelt de bal door. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft een hoge lob. Iturrizaga krijgt zijn hoofd ertegen. Pieniążkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Estudiantes de Merida FC 0:1

5e minuut.
Bełzowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Píccolo rent richting de bal. Píccolo passt de bal in één keer door. Bełzowski is nu in balbezit. Bełzowski geeft een hoge lob. Grzywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Nəcəfoğlu probeert naar een medespeler te passen. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een lange en hoge pass. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rendón passt de bal zonder na te denken. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft de bal voor. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bełzowski speelt de bal door. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Píccolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arango komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Echeto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sangroniz de bal. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Pieniążkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konradowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een lange en hoge pass. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paya neemt de hoekschop. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Pieniążkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.d.prado - Estudiantes de Merida FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 75%, Estudiantes de Merida FC 25%.
c.d.prado - Estudiantes de Merida FC 0:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konradowski met een harde bal richting middenveld. Rendón kopt de bal weg. Iturrizaga heeft problemen om de bal te vangen. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga geeft de bal voor. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft een hoge lob. Pieniążkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pieniążkowski probeert naar een medespeler te passen. Paya is nu in balbezit. Paya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.d.prado 75%, Estudiantes de Merida FC 25%.
c.d.prado - Estudiantes de Merida FC 0:2