Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC RomaFC
451DefRgtBack Tactiek nelson7
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montana met de inworp. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Chalbaud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Chancellor de bal. Bolet rent richting de bal. Bolet passt de bal met de wreef. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes draait met de bal, schiet en ... Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes geeft een lange en hoge pass. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een hoge lob. Daar is Starzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes haalt uit met een fantastische trap. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Chancellor de bal. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor maakt een afschuwelijke overtreding. Chancellor krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chancellor de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cárdenas neemt de hoekschop. Bolet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - RomaFC 1:0

29e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Caravantes is nu in balbezit. Simonelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caravantes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðức Mạnh kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - RomaFC 2:0

31e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cárdenas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riberos probeert naar een medespeler te passen. Starzewski kopt de bal weg. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ültan is nu in balbezit. Ültan speelt de bal door. Simonelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ðức Mạnh rent richting de bal. Bolet is nu in balbezit. Aguilera begaat een overtreding. Bolet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ðức Mạnh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Simonelli trapt de bal weg. Ðức Mạnh kopt de bal weg. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - RomaFC 3:0

43e minuut.
Paz probeert de bal aan de voet te houden. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh passt de bal in één keer door. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Paz rent richting de bal. Ðức Mạnh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ðức Mạnh naar de kleedkamers voor een vroege douche. Paz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugo komt het veld opgelopen. Vera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 34%, RomaFC 66%.
Paisanos FC - RomaFC 3:0

48e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een hoge lob. Caravantes kopt de bal weg. Bolet rent richting de bal. Bolet draait met de bal, schiet en ... Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Chalbaud kopt de bal weg. Lugo probeert de bal met de borst te controleren. Lugo passt de bal zonder na te denken. Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Villalba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naglis de bal. Naglis geeft de bal voor. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Starzewski heeft problemen om de bal te vangen. Ültan met een sublieme pass. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - RomaFC 4:0

61e minuut.
Caravantes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Acasuzo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo passt de bal zonder na te denken. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos is nu in balbezit. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vera geeft een lange en hoge pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Millán probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud rent richting de bal. Naglis geeft een lange en hoge pass. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 41%, RomaFC 59%.
Paisanos FC - RomaFC 4:0