Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Porro Team Lagann F.C
Mettal Tactiek 451-Base
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten adequate
solid Passen solid
formidable Verdedigen good


5e minuut.
Szczerban heeft problemen om de bal te vangen. Szczerban geeft de bal voor. Ahlioptas is nu in balbezit. Ahlioptas haalt uit met een fantastische trap. Nafziger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Team Lagann F.C 1:0

26e minuut.
Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczerban. Čvorović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rincón wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal zonder na te denken. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Čvorović heeft problemen om de bal te vangen. Čvorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón geeft een hoge lob. Čvorović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Verheijen speelt de bal door. Tudor is nu in balbezit. Tudor passt de bal in één keer door. Čvorović kan de bal niet met de borst controleren. Čvorović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 63%, Team Lagann F.C 37%.
Deportivo Porro - Team Lagann F.C 1:0

46e minuut.
Stojnić komt het veld opgelopen. Bouron komt het veld opgelopen. Vera komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu speelt de bal door. Bouron rent richting de bal. Bouron haalt uit met een fantastische trap. Nafziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nafziger niet meer kan verder spelen. Antall komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Szczerban met een sublieme pass. Ahlioptas is nu in balbezit. Ahlioptas geeft een hoge lob. Movilescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Antall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Team Lagann F.C 2:0

61e minuut.
Arévalo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ahlioptas is nu in balbezit. Ahlioptas geeft de bal voor. Arévalo rent richting de bal. Movilescu rent richting de bal. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Banai rent richting de bal. Szczerban onderschept slim de pass. Szczerban geeft een hoge lob. Ahlioptas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas geeft een hoge lob. Antall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 60%, Team Lagann F.C 40%.
Deportivo Porro - Team Lagann F.C 2:0