Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC c.d.prado
451DefRgtBack Tactiek 4-4-2-entreno
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 27.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes geeft een hoge lob. Bolet heeft problemen om de bal te vangen. Bolet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - c.d.prado 1:0

9e minuut.
Bełzowski kopt de bal weg. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Başkafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Başkafa krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ðức Mạnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Villalba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een hoge lob. Caravantes heeft problemen om de bal te vangen. Caravantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - c.d.prado 2:0

15e minuut.
Judek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Caravantes maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Bac bokst de bal weg.

16e minuut.
Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes verovert de bal door een tackle van achteren. Caravantes passt de bal zonder na te denken. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh passt de bal met de wreef. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sangroniz passt de bal met de wreef. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan met een sublieme pass. Caravantes rent richting de bal. Caravantes geeft de bal voor. Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een hoge lob. Caravantes rent richting de bal. Caravantes haalt uit met een fantastische trap. Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - c.d.prado 3:0

29e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konradowski de bal. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Villalba speelt de bal door. Daar is Ültan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ültan speelt de bal door. Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Mạnh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Judek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cárdenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Bac bokst de bal weg.

34e minuut.
Bełzowski speelt de bal door. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet passt de bal met de wreef. Daar is Caravantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caravantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Konradowski probeert de bal aan de voet te houden. Bełzowski is nu in balbezit. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh geeft de bal voor. Bolet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas speelt de bal door. Bolet is nu in balbezit. Bolet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - c.d.prado 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 23%, c.d.prado 77%.
Paisanos FC - c.d.prado 4:0

46e minuut.
Bohár komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ðức Mạnh onderschept slim de pass. Ðức Mạnh passt de bal zonder na te denken. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een hoge lob. Caravantes maakt een snoekduik en kopt de bal. Bac bokst de bal weg.

60e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Bolet kopt de bal weg. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes haalt uit met een fantastische trap. Bac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft de bal voor. Bolet maakt een snoekduik en kopt de bal. Bac bokst de bal weg.

71e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas speelt de bal door. Bolet rent richting de bal. Bolet draait met de bal, schiet en ... Bac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - c.d.prado 5:0

79e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft de bal voor. Daar is Konradowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Caravantes passt de bal met de wreef. Ðức Mạnh rent richting de bal. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Bac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - c.d.prado 6:0

89e minuut.
Övülen geeft een hoge lob. Inworp. Caravantes met de inworp. Klungelig pakt Bolet de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 17%, c.d.prado 83%.
Paisanos FC - c.d.prado 6:0