Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Team Lagann F.C
4.2.3.1* Tactiek 451-Base
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten good
solid Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Maraes rent richting de bal. Rea onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rea de bal. Rea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Paya speelt de bal door. Daar is Iturrizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheijen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Verheijen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Iturrizaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto passt de bal in één keer door. Rea rent richting de bal. Rea haalt uit met een fantastische trap. Nafziger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 1:0

17e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Perez Greco speelt de bal door. Sierotnik rent richting de bal. Čvorović onderschept slim de pass. Čvorović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mireles speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal in één keer door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mireles rent richting de bal. Mireles probeert naar een medespeler te passen. Čvorović rent richting de bal. Čvorović haalt uit met een fantastische trap. Grzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 1:1

29e minuut.
Grzywa met een harde bal richting middenveld. Rea rent richting de bal. Rea passt de bal in één keer door. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rincón passt de bal zonder na te denken. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft de bal voor. Machado geeft de bal voor. Čvorović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 57%, Team Lagann F.C 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 1:1

46e minuut.
Antall komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rendón geeft een lange en hoge pass. Antall met een sublieme pass. Paya kopt de bal weg. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel. Antall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Nəcəfoğlu geeft een hoge lob. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rea de bal. Rea draait met de bal, schiet en ... Antall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inworp. Izturis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Rendón passt de bal in één keer door. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft de bal voor. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mendes rent richting de bal. Maraes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendes is nu in balbezit. Rea rent richting de bal. Rea draait met de bal, schiet en ... Antall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 2:1

68e minuut.
Banai met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paya. Paya krijgt een gele kaart. Machado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Machado kan niet meer verder spelen. Valderrama komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft de bal voor. Pinto kopt de bal weg. Izturis geeft een hoge lob. Mireles krijgt zijn hoofd ertegen. Grzywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sierotnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izturis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzywa met een sublieme pass. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeto speelt de bal door. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čvorović rent richting de bal. Čvorović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 2:2

77e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mireles. Mireles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 47%, Team Lagann F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 2:2