Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Porro Estudiantes de Merida FC
Mettal Tactiek 4.2.3.1*
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen adequate


3e minuut.
Paya met een sublieme pass. Seikkula met een sublieme pass. Szczerban speelt de bal door. Rosada rent richting de bal. Rosada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Seikkula passt de bal in één keer door. Paya rent richting de bal. Paya met een sublieme pass. de Kruyk rent richting de bal. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Mendes rent richting de bal. Marinho rent richting de bal. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Lelesz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Estudiantes de Merida FC 0:1

19e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu met een sublieme pass. Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozzarini speelt de bal door. Szczerban geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Paya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wołczyk ... Strafschop! Wołczyk krijgt een gele kaart. de Kruyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendes legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lelesz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Estudiantes de Merida FC 0:2

39e minuut.
Marinho geeft een lange en hoge pass. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een hoge lob. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 59%, Estudiantes de Merida FC 41%.
Deportivo Porro - Estudiantes de Merida FC 0:2

46e minuut.
Vera komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Opriş passt de bal in één keer door. Rozzarini is nu in balbezit. Rozzarini passt de bal met de wreef. Szczerban rent richting de bal. Szczerban schiet op doel. Grzywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón speelt de bal door. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - Estudiantes de Merida FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 59%, Estudiantes de Merida FC 41%.
Deportivo Porro - Estudiantes de Merida FC 0:3