Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu LixaR
att2-v2 Tactiek 5D-3M-2ATT
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
43.5 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Rodriguez Rentería speelt de bal door. Daar is Florea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Florea verovert de bal door een tackle van achteren. Florea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rodriguez Rentería probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastorczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodriguez Rentería. Rodriguez Rentería krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Cívica passt de bal met de wreef. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería passt de bal met de wreef. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Massó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massó probeert naar een medespeler te passen. Aviles geeft een hoge lob. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pérez geeft de bal voor. Juantorena kopt de bal weg. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een hoge lob. Hamelin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rodriguez Rentería kopt de bal weg. Hamelin probeert de bal met de borst te controleren. Hamelin met een sublieme pass. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tobar met een snelle inworp. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft de bal voor. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap. Mujezin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica geeft de bal voor. Florea kopt de bal weg. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Mujezin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cívica passt de bal met de wreef. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería met een sublieme pass. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 53%, LixaR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - LixaR 0:0

47e minuut.
Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een hoge lob. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin onderschept slim de pass. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Mujezin bokst de bal weg. Bauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin verovert de bal door een tackle van achteren. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Mujezin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - LixaR 0:1

51e minuut.
Portello probeert naar een medespeler te passen. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica geeft een hoge lob. Hamelin rent richting de bal. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Mujezin bokst de bal weg.

53e minuut.
Klungelig pakt Massó de bal. Ganduglia verovert de bal door een tackle van achteren. Ganduglia geeft een lange en hoge pass. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski passt de bal met de wreef. Rodriguez Rentería probeert naar een medespeler te passen. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ocampo kan de bal niet met de borst controleren. Cívica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocampo raakt geblesseerd tijdens het duel. Aviles met een snel genomen vrije trap. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Mulligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cu - LixaR 1:1

63e minuut.
Cívica geeft een hoge lob. Aguiar kopt de bal weg. Cívica geeft een hoge lob. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Cívica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Portello speelt de bal door. Rodriguez Rentería geeft een hoge lob. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó geeft een lange en hoge pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - LixaR 2:1

71e minuut.
Juantorena controleert de bal met de borst. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft een hoge lob. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cívica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aviles begaat een overtreding. Cívica raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucheli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Florea springt en kopt de bal. Mujezin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rodriguez Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez Rentería geeft een lange en hoge pass. Hamelin rent richting de bal. Hamelin schiet op doel. Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cu - LixaR 2:2

84e minuut.
Florea passt de bal met de wreef. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin begaat een overtreding. Hamelin krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pastorczyk probeert naar een medespeler te passen. Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Mulligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Aviles passt de bal in één keer door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar maakt een afschuwelijke overtreding. Ocampo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 53%, LixaR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - LixaR 2:2