Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-04 01:00
  • Competitiewedstrijd: LigaCubana
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9139
Prime Juventus.cu
The One Tactiek att2-v2
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 43.8
redelijk Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lee is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas geeft een hoge lob. Vila is nu in balbezit. Vila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lee kopt de bal weg. Vila rent richting de bal. Vila geeft de bal voor. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Morejón passt de bal in één keer door. Dueñas rent richting de bal. Vila probeert naar een medespeler te passen. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Enginsu geeft een hoge lob. Dueñas kopt de bal weg. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Juventus.cu 1:0

35e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pérez de bal. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dueñas probeert de bal aan de voet te houden. Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal met de wreef. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. Mujezin bokst de bal weg.

39e minuut.
Nerey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juantorena. Nerey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nerey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morejón is nu in balbezit. Dueñas rent richting de bal. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nerey rent richting de bal. Nerey geeft de bal voor. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Morejón passt de bal in één keer door. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Juventus.cu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 30%, Juventus.cu 70%.
Prime - Juventus.cu 2:0

63e minuut.
Enginsu speelt de bal door. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas schiet op doel. Mujezin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Vila passt de bal in één keer door. Bauta is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Mujezin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Juventus.cu 3:0

74e minuut.
Enginsu probeert de bal met de borst te controleren. Vila rent richting de bal. Vila geeft de bal voor. Morejón is nu in balbezit. Morejón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Aviles probeert naar een medespeler te passen. Nerey heeft problemen om de bal te vangen. Nerey geeft de bal voor. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Vila onderschept slim de pass. Vila met een sublieme pass. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Massó verovert de bal door een tackle van achteren. Massó passt de bal met de wreef. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een lange en hoge pass. Dueñas maakt een snoekduik en kopt de bal. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel. Mujezin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 30%, Juventus.cu 70%.
Prime - Juventus.cu 3:0