Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-10 19:55
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion LKS Zatory
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7262
LKS Zatory czarno złoci
Własna 1.2 Tactiek damian1
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Wlazłowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazłowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicodemo met de inworp. Kasu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren. Petelinek geeft een lange en hoge pass. Daar is Hérault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasto rent richting de bal. Tasto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kasu kopt de bal weg. Foucher rent richting de bal. Tasto onderschept slim de pass. Tasto draait met de bal, schiet en ... Apić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 0:1

15e minuut.
Daar is Kányádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelinek is nu in balbezit. Snouck onderschept slim de pass. Snouck schiet op doel. Słonimski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zatory - czarno złoci 1:1

18e minuut.
Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Tasto is nu in balbezit. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Tabata probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 1:2

20e minuut.
Korell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eseryiğit met de inworp. Katulčík geeft een hoge lob. Snouck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zatory - czarno złoci 2:2

23e minuut.
Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane passt de bal zonder na te denken. Phúc Cường probeert naar een medespeler te passen. Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi verovert de bal door een tackle van achteren. Kányádi passt de bal met de wreef. Daar is Snouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snouck haalt uit met een fantastische trap. Słonimski bokst de bal weg.

38e minuut.
Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korell onderschept slim de pass. Korell probeert naar een medespeler te passen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Kányádi is nu in balbezit. Korell maakt een afschuwelijke overtreding. Korell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Zambrano met de inworp. Katulčík met een sublieme pass. Kányádi rent richting de bal. Kányádi schiet op doel. Słonimski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 3:2

44e minuut.
Fragapane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eseryiğit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katulčík is nu in balbezit. Katulčík geeft een hoge lob. Słonimski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 56%, czarno złoci 44%.
LKS Zatory - czarno złoci 3:2

47e minuut.
Twarkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata speelt de bal door. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano passt de bal in één keer door. Snouck is nu in balbezit. Snouck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 4:2

51e minuut.
Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Eseryiğit geeft de bal voor. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck draait met de bal, schiet en ... Słonimski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kányádi is nu in balbezit. Petelinek rent richting de bal. Snouck onderschept slim de pass. Snouck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 5:2

57e minuut.
Inworp. Tabata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katulčík probeert naar een medespeler te passen. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Katulčík is nu in balbezit. Katulčík passt de bal zonder na te denken. Kányádi rent richting de bal. Kányádi schiet op doel. Słonimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 6:2

61e minuut.
Tabata onderschept slim de pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal met de wreef. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi schiet op doel. Słonimski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Katulčík met een sublieme pass. Hosni heeft problemen om de bal te vangen. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 7:2

72e minuut.
Wlazłowicz geeft een lange en hoge pass. Snouck kopt de bal weg. Kányádi rent richting de bal. Kányádi schiet op doel. Słonimski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Eseryiğit met een snelle inworp. Katulčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulčík speelt de bal door. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - czarno złoci 8:2

74e minuut.
Foucher rent richting de bal. Foucher geeft de bal voor. Petelinek heeft problemen om de bal te vangen. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck haalt uit met een fantastische trap. Słonimski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano speelt de bal door. Petelinek is nu in balbezit. Snouck verovert de bal door een tackle van achteren. Snouck haalt uit met een fantastische trap. Słonimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 45%, czarno złoci 55%.
LKS Zatory - czarno złoci 8:2