Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-10 19:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Vampires Palace
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2293
Vidovers FC SANDECJA N.S
New Tactiek 442
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 26.9
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Örge passt de bal zonder na te denken. Retig met een sublieme pass. Ociesa kopt de bal weg. Cravero is nu in balbezit. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chierchio kan de bal niet met de borst controleren. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa passt de bal met de wreef. Cravero rent richting de bal. Cravero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cravero rent richting de bal. Cravero passt de bal in één keer door. Ociesa rent richting de bal. Ociesa schiet op doel. Retig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - SANDECJA N.S 1:0

16e minuut.
Örge probeert naar een medespeler te passen. Cravero is nu in balbezit. Cravero speelt de bal door. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - SANDECJA N.S 2:0

20e minuut.
Niestępski kopt de bal weg. Michałowski heeft problemen om de bal te vangen. Chierchio speelt de bal door. Ociesa rent richting de bal. Ociesa haalt uit met een fantastische trap. Retig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Retig probeert naar een medespeler te passen. Ociesa kopt de bal weg. Cravero is nu in balbezit. Cravero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chierchio verovert de bal door een tackle van achteren. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa passt de bal met de wreef. Cravero rent richting de bal. Cravero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Michałowski met de inworp. Mallek geeft de bal voor. Ekşici kopt de bal weg. Klungelig pakt Ociesa de bal. Ociesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cravero is nu in balbezit. Cravero draait met de bal, schiet en ... Kraus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - SANDECJA N.S 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt Ociesa de bal. Wyszyński is nu in balbezit. Ociesa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - SANDECJA N.S 4:0

35e minuut.
Nazaruk is nu in balbezit. Cravero verovert de bal door een tackle van achteren. Cravero speelt de bal door. Ociesa rent richting de bal. Ociesa haalt uit met een fantastische trap. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cravero haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Kraus trapt de bal weg. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Örge met een sublieme pass. Faltín rent richting de bal. Faltín speelt de bal door. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Cravero de bal onder controle te krijgen. Cravero probeert naar een medespeler te passen. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wyszyński de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kraus de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 27%, SANDECJA N.S 73%.
Vidovers FC - SANDECJA N.S 4:0

46e minuut.
Parisot komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wyszyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niestępski met de inworp. Chierchio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kraus de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ekşici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Faust springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nazaruk rent richting de bal. Ekşici verovert de bal door een tackle van achteren. Ekşici probeert naar een medespeler te passen. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kitowski passt de bal in één keer door. Chierchio is nu in balbezit. Chierchio probeert naar een medespeler te passen. Cravero heeft problemen om de bal te vangen. Cravero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Örge speelt de bal door. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa passt de bal met de wreef. Cravero heeft problemen om de bal te vangen. Cravero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - SANDECJA N.S 5:0

65e minuut.
Ociesa speelt de bal door. Ekşici is nu in balbezit. Ekşici met een sublieme pass. Ociesa rent richting de bal. Ociesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nauto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Faust met een sublieme pass. Cravero is nu in balbezit. Cravero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nauto de bal. Nauto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ekşici met een sublieme pass. Nauto is nu in balbezit. Nauto probeert naar een medespeler te passen. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 26%, SANDECJA N.S 74%.
Vidovers FC - SANDECJA N.S 5:0