Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Sakartvelo U21
442 Tactiek kio
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 29.5
good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen average


15e minuut.
Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Van Gog probeert naar een medespeler te passen. Daar is Woodhams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 1:0

21e minuut.
Gemmell geeft de bal voor. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isakadze trapt de bal weg. Davidson kopt de bal weg. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Isakadze met een sublieme pass. Soloman kopt de bal weg. Giorgobiani heeft problemen om de bal te vangen. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Davis is nu in balbezit. Davis draait met de bal, schiet en ... Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 2:0

39e minuut.
Kobakhidze probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidson met de inworp. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Van Gog passt de bal met de wreef. Gonashvili rent richting de bal. Gonashvili geeft een lange en hoge pass. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 39%, Sakartvelo U21 61%.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 2:0

61e minuut.
Inworp. Richter komt het veld opgelopen. Byers komt het veld opgelopen. Kauffeld komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kauffeld onderschept slim de pass. Kauffeld geeft een lange en hoge pass. Chabukiani rent richting de bal. Richter onderschept slim de pass. Richter haalt uit met een fantastische trap. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Byers heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 3:0

67e minuut.
Chabukiani speelt de bal door. Gemmell geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ... Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kharatidze geeft de bal voor. Giorgobiani rent richting de bal. Met opzet legt Van Gog zijn tegenspeler op de grond. Van Gog krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kharatidze de bal. Byers is nu in balbezit. Byers draait met de bal, schiet en ... Paal! Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 4:0

89e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell geeft de bal voor. Byers kan de bal niet met de borst controleren. Byers schiet op doel. Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 41%, Sakartvelo U21 59%.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 4:0