Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-17 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Guernica City F.C. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2759
Guernica City F.C. Cuartetero
442 Tactiek un 433
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Scienza probeert naar een medespeler te passen. Buyo is nu in balbezit. Haarberg verovert de bal door een tackle van achteren. Haarberg schiet op doel. Bölling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Vaca met een sublieme pass. Cheuquian is nu in balbezit. Zeki rent richting de bal. Haarberg rent richting de bal. Haarberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Vaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cheuquian de bal. Martin geeft de bal voor. Cheuquian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cheuquian haalt uit met een fantastische trap. Bölling probeert naar een medespeler te passen. Erpençe kopt de bal weg. Haarberg rent richting de bal. Haarberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Haarberg is nu in balbezit. Haarberg haalt uit met een fantastische trap. Bölling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cheuquian passt de bal in één keer door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki passt de bal met de wreef. Haarberg rent richting de bal. Haarberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stefańczyk speelt de bal door. Zeki rent richting de bal. Zeki passt de bal met de wreef. Haarberg heeft problemen om de bal te vangen. Haarberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Haarberg is nu in balbezit. Zeki met een sublieme pass. Cheuquian is nu in balbezit. Cheuquian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Haarberg is nu in balbezit. Angulo onderschept slim de pass. Angulo geeft de bal voor. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier schiet op doel. Bölling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:1

20e minuut.
Buyo speelt de bal door. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki speelt de bal door. Haarberg is nu in balbezit. Haarberg haalt uit met een fantastische trap. Bölling bokst de bal weg.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Haarberg de bal onder controle te krijgen. Jole kopt de bal weg. Stefańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Haarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarberg haalt uit met een fantastische trap. Bölling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:2

31e minuut.
Bearzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca met een snelle inworp. Cheuquian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bölling trapt de bal weg van het doel. Erpençe kopt de bal weg. Haarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bizbulinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jole onderschept slim de pass. Jole passt de bal in één keer door. Haarberg rent richting de bal. Haarberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:3

38e minuut.
Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Erpençe rent richting de bal. Erpençe probeert naar een medespeler te passen. Haarberg is nu in balbezit. Haarberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zeki draait met de bal, schiet en ... Bearzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haarberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Vaca probeert naar een medespeler te passen. Cheuquian rent richting de bal. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 80%, Cuartetero 20%.
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:3

46e minuut.
Martin met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Zeki rent richting de bal. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zeki met een sublieme pass. Bearzi is nu in balbezit. Vaca is nu in balbezit. Vaca draait met de bal, schiet en ... Bölling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Stefańczyk geeft de bal voor. Jole kopt de bal weg. Klungelig pakt Erpençe de bal. Haarberg rent richting de bal. Haarberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rygielski onderschept slim de pass. Johlermaier onderschept slim de pass. Johlermaier passt de bal in één keer door. Zeki rent richting de bal. Haarberg is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistrui komt het veld opgelopen. Erpençe met de inworp. Haarberg rent richting de bal. Haarberg geeft een hoge lob. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:4

75e minuut.
Bearzi geeft een hoge lob. Galochkin kopt de bal weg. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Cheuquian geeft een lange en hoge pass. Stefańczyk is nu in balbezit. Haarberg onderschept slim de pass. Haarberg draait met de bal, schiet en ... Bölling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:5

79e minuut.
Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erpençe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haarberg is nu in balbezit. Haarberg schiet op doel. Bölling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pistrui rent richting de bal. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Karl is nu in balbezit. Karl geeft een lange en hoge pass. Pistrui springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cheuquian is nu in balbezit. Rygielski onderschept slim de pass. Rygielski probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Modzelewski trapt de bal weg. Erpençe rent richting de bal. Erpençe passt de bal in één keer door. Haarberg is nu in balbezit. Haarberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rygielski geeft de bal voor. Strobietto heeft problemen om de bal te vangen. Strobietto probeert naar een medespeler te passen. Haarberg is nu in balbezit. Haarberg haalt uit met een fantastische trap. Bölling bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 69%, Cuartetero 31%.
Guernica City F.C. - Cuartetero 0:5