Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ehabmuohamad@yahoo.com GedaniaGdańsk
maraba Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
43.8 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten very good
adequate Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Lebas passt de bal met de wreef. Knitel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana. Hana krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bordon passt de bal zonder na te denken. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristea verovert de bal door een tackle van achteren. Hristea schiet op doel. Nicolaie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sakhtyani geeft een hoge lob. Daar is Lebas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebas probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Oskay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
AL Awzai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lonero met een snelle inworp. Hristea is nu in balbezit. Hristea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Śmigło onderschept slim de pass. Tammkivi is nu in balbezit. Tammkivi passt de bal zonder na te denken. Bordon rent richting de bal. Bordon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak speelt de bal door. Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebas draait met de bal, schiet en ... Oskay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lobstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lobstein probeert naar een medespeler te passen. Lonero is nu in balbezit. Lonero passt de bal in één keer door. Hristea bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
AL Awzai met de inworp. Czerbniak rent richting de bal. Tammkivi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tammkivi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Czerbniak rent richting de bal. Tammkivi geeft een hoge lob. Hristea rent richting de bal. Hristea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - GedaniaGdańsk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ehabmuohamad@yahoo.com 49%, GedaniaGdańsk 51%.
ehabmuohamad@yahoo.com - GedaniaGdańsk 0:1

46e minuut.
Iba Haroun komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lobstein kopt de bal weg. Lonero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonero speelt de bal door. Hristea rent richting de bal. Hristea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Izanyan geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hristea stond buitenspel. Sakhtyani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Izanyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. EL Baloushi met de inworp. Czerbniak geeft een hoge lob. Lebas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Lonero passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak speelt de bal door. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lebas rent richting de bal. Lebas draait met de bal, schiet en ... Oskay bokst de bal weg.

69e minuut.
Doeltrap. Bruderek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lebas is nu in balbezit. Urumov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bieczyński komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lonero verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lonero de bal. Lonero speelt de bal door. Hristea rent richting de bal. Hristea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bruderek is nu in balbezit. Sakhtyani begaat een overtreding. Bruderek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruderek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lonero is nu in balbezit. Lonero geeft een hoge lob. Knitel kopt de bal weg. Nicolaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bruderek controleert de bal met de borst. Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebas draait met de bal, schiet en ... Oskay bokst de bal weg. Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Śmigło probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ehabmuohamad@yahoo.com - GedaniaGdańsk 1:1

85e minuut.
Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. EL Baloushi heeft problemen om de bal te vangen. Urumov begaat een overtreding. EL Baloushi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. EL Baloushi kan niet meer verder spelen. Malbrancque komt het veld opgelopen. Malbrancque met een snel genomen vrije trap. Hana Darwish maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - GedaniaGdańsk 2:1

88e minuut.
Lonero met een snelle inworp. Sakhtyani is nu in balbezit. Hristea verovert de bal door een tackle van achteren. Hristea schiet op doel. Charlieson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ehabmuohamad@yahoo.com - GedaniaGdańsk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ehabmuohamad@yahoo.com 40%, GedaniaGdańsk 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ehabmuohamad@yahoo.com - GedaniaGdańsk 2:2