Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-25 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghana U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2808
Ghana U21 New Zealand U21
Go for it! Tactiek 442
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 40
average Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Issah speelt de bal door. Daar is Mofat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis rent richting de bal. Davis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frimpong de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:1

5e minuut.
Van Gog speelt de bal door. Soloman rent richting de bal. Soloman met een sublieme pass. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Soloman probeert naar een medespeler te passen. Davidson rent richting de bal. Davidson passt de bal met de wreef. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams schiet op doel. Otoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal in één keer door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis draait met de bal, schiet en ... Otoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:2

37e minuut.
Boateng geeft de bal voor. Gemmell rent richting de bal. Gemmell met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel. Otoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:3

40e minuut.
Davis passt de bal met de wreef. Van Gog rent richting de bal. Van Gog geeft de bal voor. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Van Gog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gog met een sublieme pass. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 78%, New Zealand U21 22%.
Ghana U21 - New Zealand U21 0:4

49e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een lange en hoge pass. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ... Otoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:5

55e minuut.
Gemmell passt de bal met de wreef. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft de bal voor. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Soloman passt de bal zonder na te denken. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog passt de bal met de wreef. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Kauffeld komt het veld opgelopen. Byers komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson geeft de bal voor. Byers is nu in balbezit. Byers schiet op doel. Otoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:6

69e minuut.
Larbi-Darko rent richting de bal. Larbi-Darko passt de bal zonder na te denken. Daar is Owosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:7

75e minuut.
Kauffeld passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mensah de bal. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers haalt uit met een fantastische trap. Otoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - New Zealand U21 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 67%, New Zealand U21 33%.
Ghana U21 - New Zealand U21 0:8