Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-24 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gryfus Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1610
Gryfus Jedność Metalplast
4 3 3 Tactiek BOMR V1
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 29.4
good Schieten adequate
good Passen poor
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin rent richting de bal. Arsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Arsoy draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Wattez passt de bal in één keer door. Somaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaro passt de bal zonder na te denken. Asaf is nu in balbezit. Asaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ruiz Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez met een sublieme pass. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Caszely met een harde bal richting middenveld. El-Shenway kopt de bal weg. Somaro is nu in balbezit. Somaro haalt uit met een fantastische trap. Caszely probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Somaro heeft problemen om de bal te vangen. Somaro probeert naar een medespeler te passen. Viljanne rent richting de bal. Klungelig pakt Viljanne de bal. Viljanne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Colotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Jedność Metalplast 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 36%, Jedność Metalplast 64%.
Gryfus - Jedność Metalplast 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Colotto de bal. Leonte is nu in balbezit. Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Jedność Metalplast 2:0

55e minuut.
Fernández Montes probeert naar een medespeler te passen. Mieškus geeft de bal voor. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanne onderschept slim de pass. Viljanne haalt uit met een fantastische trap. Caszely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ruiz Álvarez met een sublieme pass. Viljanne is nu in balbezit. Somaro is nu in balbezit. Daar is Somaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somaro schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
El-Shenway verovert de bal door een tackle van achteren. El-Shenway geeft een lange en hoge pass. Viljanne rent richting de bal. Viljanne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Jedność Metalplast 3:0

66e minuut.
Daar is Wilczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaro passt de bal in één keer door. Kukec is nu in balbezit. Kukec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bochniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Colotto de bal. Asaf is nu in balbezit. Asaf haalt uit met een fantastische trap. Caszely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Jedność Metalplast 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 23%, Jedność Metalplast 77%.
Gryfus - Jedność Metalplast 4:0