Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-10 19:33
  • Competitiewedstrijd: Wygrać każdy może
  • Stadion:  
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1130
Texas Hold`em Jagiellonia Białystok
TERAZ_ALBO_NIGDY Tactiek A
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 69
solid Schieten outstanding
average Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Krepsa heeft problemen om de bal te vangen. Krepsa geeft een lange en hoge pass. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:1

6e minuut.
Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro geeft een hoge lob. Krepsa kopt de bal weg. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Ivankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krepsa kopt de bal weg. Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Precel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:2

10e minuut.
Malcolm passt de bal met de wreef. Krepsa rent richting de bal. Krepsa passt de bal zonder na te denken. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Krepsa passt de bal zonder na te denken. Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Precel de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Grzegrzulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Duma heeft problemen om de bal te vangen. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:3

19e minuut.
Beccar geeft de bal voor. Inworp. Krepsa met de inworp. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Büyükburç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Krepsa onderschept slim de pass. Krepsa probeert naar een medespeler te passen. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ... Mukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:4

25e minuut.
Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa geeft de bal voor. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap. Mukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:5

25e minuut.
Krepsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Benedetti komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić met een sublieme pass. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel haalt uit met een fantastische trap. Mukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:6

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrahimefendić met een snelle inworp. Bertino is nu in balbezit. Büyükburç onderschept slim de pass. Büyükburç draait met de bal, schiet en ... Mukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Precel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:7

36e minuut.
Beccar onderschept slim de pass. Beccar geeft de bal voor. Malcolm kopt de bal weg. Precel is nu in balbezit. Precel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Bertino speelt de bal door. Büyükburç speelt de bal door. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mukov trapt de bal weg. Malcolm is nu in balbezit. Malcolm passt de bal in één keer door. Büyükburç probeert de bal met de borst te controleren. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Malcolm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. Precel heeft problemen om de bal te vangen. Precel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 85%, Jagiellonia Białystok 15%.
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:7

46e minuut.
Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükburç passt de bal zonder na te denken. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti kan de bal niet met de borst controleren. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:8

48e minuut.
Malcolm geeft een lange en hoge pass. Bertino onderschept slim de pass. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç draait met de bal, schiet en ... Mukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:9

50e minuut.
Bertino rent richting de bal. Malcolm verovert de bal door een tackle van achteren. Malcolm geeft de bal voor. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:10

52e minuut.
Bertino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espitia Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel. Mukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:11

56e minuut.
Malcolm speelt de bal door. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De Benedetti heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti geeft de bal voor. Bertino rent richting de bal. Büyükburç onderschept slim de pass. Büyükburç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büyükburç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Precel neemt de penalty, wat een uithaal! Mukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:12

59e minuut.
Bajocchi met een sublieme pass. Daar is Degano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap. Mukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca passt de bal zonder na te denken. Malcolm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alburç rent richting de bal. Alburç passt de bal zonder na te denken. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:13

72e minuut.
Pajić kopt de bal weg. Grzywiński geeft de bal voor. Ivankov heeft problemen om de bal te vangen. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De Benedetti kopt de bal weg. Daar is Grzywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński speelt de bal door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Espitia Navarro met de inworp. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç passt de bal zonder na te denken. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Grzywiński speelt de bal door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Texas Hold`em 88%, Jagiellonia Białystok 12%.
Texas Hold`em - Jagiellonia Białystok 0:14