Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-03 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HRM Barca Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4093
HRM Barca Nankatsu Niupi
nowap Tactiek Nankatsu 1
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 28.2
good Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Siódmiak passt de bal in één keer door. Borja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nistor de bal. Madejski is nu in balbezit. Madejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Siódmiak met de inworp. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een hoge lob. Colman is nu in balbezit. Colman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Licheński probeert naar een medespeler te passen. Madejski rent richting de bal. Colman is nu in balbezit. Madejski rent richting de bal. Madejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Licheński onderschept slim de pass. Licheński passt de bal in één keer door. Kudo is nu in balbezit. Kudo haalt uit met een fantastische trap. Gawlak probeert de bal aan de voet te houden. Bony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Patera kopt de bal weg. Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Põldots maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Põldots naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski rent richting de bal. Borja geeft een lange en hoge pass. Colman is nu in balbezit. Colman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ruffon geeft een hoge lob. Inworp. Barry met een snelle inworp. Borja rent richting de bal. Borja geeft een lange en hoge pass. Włodowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 1:0

33e minuut.
Siódmiak met een sublieme pass. Madejski heeft problemen om de bal te vangen. Madejski passt de bal zonder na te denken. Colman is nu in balbezit. Colman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruffon trapt de bal weg van het doel. Pagodinho kopt de bal weg. Colman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Colman passt de bal zonder na te denken. Madejski is nu in balbezit. Madejski schiet op doel. Włodowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 2:0

41e minuut.
Cepeda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borja de bal. Borja probeert naar een medespeler te passen. Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Colman haalt uit met een fantastische trap. Włodowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nistor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 3:0

43e minuut.
Madejski passt de bal met de wreef. Borja is nu in balbezit. Borja passt de bal met de wreef. Siódmiak heeft problemen om de bal te vangen. Siódmiak geeft een hoge lob. Włodowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 32%, Nankatsu Niupi 68%.
HRM Barca - Nankatsu Niupi 3:0

46e minuut.
Guerrero komt het veld opgelopen. Standaert komt het veld opgelopen. Piris komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Siódmiak met een snelle inworp. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski geeft een lange en hoge pass. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Alessio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kajetanowicz de bal. Piris rent richting de bal. Piris geeft een hoge lob. Madejski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gawlak passt de bal in één keer door. Standaert rent richting de bal. Standaert passt de bal in één keer door. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kajetanowicz is nu in balbezit. Kajetanowicz passt de bal in één keer door. Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Standaert rent richting de bal. Standaert schiet op doel. Włodowski bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Włodowski trapt de bal weg. Guerrero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Madejski de bal onder controle te krijgen. Madejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Nistor geeft een hoge lob. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak geeft een lange en hoge pass. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 4:0

85e minuut.
Sowała geeft een lange en hoge pass. Ruffon rent richting de bal. Standaert onderschept slim de pass. Standaert haalt uit met een fantastische trap. Włodowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 5:0

87e minuut.
Barry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert passt de bal zonder na te denken. Piris rent richting de bal. Piris geeft een lange en hoge pass. Włodowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 6:0

88e minuut.
Garza probeert naar een medespeler te passen. Kudo is nu in balbezit. Standaert verovert de bal door een tackle van achteren. Standaert geeft een hoge lob. Włodowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 7:0

89e minuut.
Kudo onderschept slim de pass. Piris probeert naar een medespeler te passen. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski draait met de bal, schiet en ... Włodowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Nankatsu Niupi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 13%, Nankatsu Niupi 87%.
HRM Barca - Nankatsu Niupi 8:0