Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-03 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5649
SK Tatra Smíchov Sharp Boys Haleny
Rohovka Tactiek Rohovka 2
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
26 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludvigsson met de inworp. Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahovec schiet op doel. Bugdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 1:0

5e minuut.
Blahovec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ludvigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Přeučil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Přeučil krijgt een gele kaart. Ludvigsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ludvigsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zvolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 1:1

7e minuut.
Ludvigsson met de inworp. Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahovec verovert de bal door een tackle van achteren. Blahovec draait met de bal, schiet en ... Bugdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahovec draait met de bal, schiet en ... Bugdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 2:1

12e minuut.
Přeučil probeert naar een medespeler te passen. Havlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlíček geeft een hoge lob. Blahovec is nu in balbezit. Blahovec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Borůvka probeert naar een medespeler te passen. Krupička rent richting de bal. Blahovec rent richting de bal. Blahovec haalt uit met een fantastische trap. Bugdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 3:1

21e minuut.
Blahovec passt de bal in één keer door. Inworp. Ludvigsson met een snelle inworp. Blahovec is nu in balbezit. Blahovec schiet op doel. Bugdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahovec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 4:1

23e minuut.
Grznár bereikt de bal nog maar net als eerste. Grznár geeft de bal voor. Přeučil controleert de bal met de borst. Ludvigsson rent richting de bal. Ludvigsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ludvigsson is nu in balbezit. Ludvigsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Blahovec met de inworp. Ludvigsson is nu in balbezit. Přeučil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ludvigsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ludvigsson neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zvolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Přeučil bereikt de bal nog maar net als eerste. Borůvka rent richting de bal. Přeučil onderschept slim de pass. Klungelig pakt Přeučil de bal. Přeučil schiet op doel. Bugdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Přeučil rent richting de bal. Přeučil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 5:1

43e minuut.
Borůvka geeft een lange en hoge pass. Přeučil is nu in balbezit. Daar is Blahovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blahovec schiet op doel. Bugdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 42%, Sharp Boys Haleny 58%.
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 6:1

47e minuut.
Ludvigsson haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Zvolský met een harde bal richting middenveld. Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahovec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Toušek rent richting de bal. Menettas bereikt de bal nog maar net als eerste. Menettas geeft een hoge lob. Ludvigsson is nu in balbezit. Ludvigsson haalt uit met een fantastische trap. Zvolský bokst de bal weg. Ludvigsson is nu in balbezit. Ludvigsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 6:2

57e minuut.
Blahovec heeft problemen om de bal te vangen. Borůvka rent richting de bal. Blahovec onderschept slim de pass. Blahovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 7:2

58e minuut.
Borůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borůvka geeft een hoge lob. Blahovec rent richting de bal. Blahovec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Bugdoł met een harde bal richting middenveld. Ludvigsson is nu in balbezit. Zvolský probeert naar een medespeler te passen. Blahovec is nu in balbezit. Blahovec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Blahovec probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ludvigsson met de inworp. Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahovec haalt uit met een fantastische trap. Bugdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blahovec is nu in balbezit. Blahovec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Blahovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borůvka is nu in balbezit. Borůvka geeft de bal voor. Blahovec rent richting de bal. Blahovec draait met de bal, schiet en ... Bugdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blahovec rent richting de bal. Blahovec schiet op doel. Bugdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 8:2

80e minuut.
Blahovec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vavřinec komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Papoušek kopt de bal weg. Přeučil rent richting de bal. Přeučil passt de bal in één keer door. Vavřinec rent richting de bal. Vavřinec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 41%, Sharp Boys Haleny 59%.
SK Tatra Smíchov - Sharp Boys Haleny 8:2