Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 South Africa U21
442 Tactiek A la pipetuá!
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.8 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure onderschept slim de pass. Muchlechwa is nu in balbezit. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana geeft de bal voor. McClure springt en kopt de bal. Muchlechwa is nu in balbezit. Muchlechwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Soloman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Gog de bal. Gondwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gondwe krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cook raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rafferty komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rafferty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viertal de bal. Grant is nu in balbezit. Muchlechwa rent richting de bal. Muchlechwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert McClure de bal onder controle te krijgen. Gondwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Gemmell de bal. Muchlechwa is nu in balbezit. Muchlechwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Soloman geeft een lange en hoge pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ramudzuli zijn tegenspeler op de grond. Ramudzuli krijgt een gele kaart. Woodhams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Gog met een snel genomen vrije trap. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams rent richting de bal. Woodhams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 41%, South Africa U21 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - South Africa U21 0:0

49e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson passt de bal zonder na te denken. Van Gog heeft problemen om de bal te vangen. Ramudzuli speelt de bal door. Van Gog geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Davidson speelt de bal door. Van Gog geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mophaleng de bal. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gemmell is nu in balbezit. Gemmell passt de bal met de wreef. Mophaleng rent richting de bal. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kauffeld komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen. Byers komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Van Gog passt de bal in één keer door. Gemmell rent richting de bal. Gemmell geeft een lange en hoge pass. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. Donnelly bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - South Africa U21 1:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngaduana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grant geeft een hoge lob. Muchlechwa springt en kopt de bal. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - South Africa U21 1:1

72e minuut.
Van Gog probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers onderschept slim de pass. Byers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Casnar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gog met de inworp. Byers is nu in balbezit. Byers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 40%, South Africa U21 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - South Africa U21 1:1