Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-10 22:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Luizerense Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1847
Luizerense Vascão da Grana
quadrado c1 Tactiek se liga cabeçon
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 38.4
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Machida rent richting de bal. Trindade rent richting de bal. Zecchini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trindade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machida wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 1:0

7e minuut.
Dodge met een sublieme pass. Vameşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabrejos de bal. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. Dodge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luizerense - Vascão da Grana 1:1

13e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo probeert naar een medespeler te passen. Trindade rent richting de bal. Trindade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov geeft een hoge lob. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Furlan geeft de bal voor. Asəfov is nu in balbezit. Garçon rent richting de bal. Asəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Faso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki passt de bal met de wreef. Bertoldo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 1:2

34e minuut.
Vibhuti rent richting de bal. Świniorek verovert de bal door een tackle van achteren. Świniorek geeft de bal voor. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 1:3

41e minuut.
Bertoldo heeft problemen om de bal te vangen. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu passt de bal met de wreef. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti met een sublieme pass. Trindade heeft problemen om de bal te vangen. Trindade draait met de bal, schiet en ... Klement probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 58%, Vascão da Grana 42%.
Luizerense - Vascão da Grana 1:3

52e minuut.
Faso passt de bal in één keer door. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo passt de bal met de wreef. Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Furlan speelt de bal door. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiesiołek. Wiesiołek krijgt een gele kaart. Trindade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trindade neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Luwei trapt de bal weg van het doel. Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Levo speelt de bal door. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brochocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faso met een snel genomen vrije trap. Dodge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dodge met een sublieme pass. Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti passt de bal zonder na te denken. Trindade is nu in balbezit. Trindade draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 2:3

73e minuut.
Klungelig pakt Asəfov de bal. Wiesiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesiołek geeft de bal voor. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Vibhuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vameşu krijgt een gele kaart. Vibhuti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vibhuti kan niet meer verder spelen. Daukintas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida geeft een hoge lob. Daukintas is nu in balbezit. Daukintas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luizerense - Vascão da Grana 3:3

84e minuut.
Brochocki is nu in balbezit. Levo is nu in balbezit. Levo passt de bal met de wreef. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 44%, Vascão da Grana 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luizerense - Vascão da Grana 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Machida rent richting de bal. Świniorek begaat een overtreding. Machida raakt geblesseerd tijdens het duel. Becker met een snel genomen vrije trap. Machida maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

95e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luwei trapt de bal weg. Bertoldo kopt de bal weg. Trindade rent richting de bal. Trindade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

100e minuut.
Trindade draait met de bal, schiet en ... Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faso de bal. Becker rent richting de bal. Becker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 29%, Vascão da Grana 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luizerense - Vascão da Grana 3:3

109e minuut.
Daukintas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Króliczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 34%, Vascão da Grana 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luizerense - Vascão da Grana 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Brochocki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Dodge probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Machida neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Asəfov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dodge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 3:4
---
Trindade neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Luwei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luizerense - Vascão da Grana 4:4
---
Faso neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Króliczyński neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 5:4
---
Vameşu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Dodge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Furlan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Wiesiołek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luizerense - Vascão da Grana 5:5
---
Bertoldo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Levo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dodge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 5:6
---
Becker zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luizerense - Vascão da Grana 6:6
---
Zecchini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dodge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 6:7
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garçon neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luizerense - Vascão da Grana 7:7
---
Świniorek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dodge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Cabrejos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Ciechański neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Vascão da Grana 7:8
---
Rosenberg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---