Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc forest Les tanches olympiques
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Tonilhas heeft problemen om de bal te vangen. Tonilhas probeert naar een medespeler te passen. Belin rent richting de bal. Belin draait met de bal, schiet en ... Bazin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 1:0

9e minuut.
Kam Hing is nu in balbezit. Kam Hing passt de bal zonder na te denken. Bazin rent richting de bal. Lecat onderschept slim de pass. Lecat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 2:0

12e minuut.
Javora passt de bal zonder na te denken. Tonilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonilhas passt de bal in één keer door. Lecat heeft problemen om de bal te vangen. Lecat haalt uit met een fantastische trap. Favreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Magiera speelt de bal door. Belin is nu in balbezit. Lecat rent richting de bal. Lecat draait met de bal, schiet en ... Bazin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Favreau neemt vlug de vrije trap. Kam Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Hing met een sublieme pass. Lecat is nu in balbezit. Lecat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bazin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Javora met een snelle inworp. Tonilhas is nu in balbezit. Tonilhas passt de bal in één keer door. Favreau bokst de bal weg. Belin is nu in balbezit. Belin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 3:0

22e minuut.
Inworp. Javora met een snelle inworp. Tonilhas geeft een hoge lob. Lecat is nu in balbezit. Lecat haalt uit met een fantastische trap. Favreau bokst de bal weg. Klungelig pakt Leclerc de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Tonilhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonilhas geeft een lange en hoge pass. Daar is Goujon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecat rent richting de bal. Lecat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 4:0

25e minuut.
Daar is Lecat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonilhas passt de bal zonder na te denken. Belin rent richting de bal. Belin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 5:0

30e minuut.
Favreau met een harde bal richting middenveld. Winterstein kopt de bal weg. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo schiet op doel. Wilk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kam Hing speelt de bal door. Tonilhas probeert naar een medespeler te passen. Lecat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat haalt uit met een fantastische trap. Favreau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 6:0

44e minuut.
Zénier passt de bal zonder na te denken. Lecat is nu in balbezit. Bazin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lecat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonilhas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc forest 30%, Les tanches olympiques 70%.
fc forest - Les tanches olympiques 7:0

50e minuut.
Tonilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonilhas passt de bal met de wreef. Lecat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat haalt uit met een fantastische trap. Favreau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 8:0

59e minuut.
Belin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tonilhas neemt zijn aanloop. Favreau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forest - Les tanches olympiques 9:0

64e minuut.
Tonilhas is nu in balbezit. Lecat rent richting de bal. Tonilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat rent richting de bal. Lecat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cantarelli met een sublieme pass. Belin is nu in balbezit. Belin passt de bal zonder na te denken. Javora bereikt de bal nog maar net als eerste. Javora schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zénier is nu in balbezit. Javora onderschept slim de pass. Javora met een sublieme pass. Tonilhas is nu in balbezit. Tonilhas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Favreau trapt de bal weg van het doel. Javora kopt de bal weg. Belin is nu in balbezit. Lecat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kam Hing geeft de bal voor. Daar is Leclerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat schiet op doel. Leclerc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Favreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kam Hing geeft een hoge lob. Bazin heeft problemen om de bal te vangen. Belin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat is nu in balbezit. Lecat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cantarelli passt de bal in één keer door. Gauteroux is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magiera. Magiera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc forest 17%, Les tanches olympiques 83%.
fc forest - Les tanches olympiques 9:0