Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-15 19:37
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Satuk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1281
Satuk Die Wilden Widder
442aa Tactiek GGJ001
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş speelt de bal door. Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ledwoń bokst de bal weg.

12e minuut.
Poparda met een sublieme pass. Jacaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea rent richting de bal. Mirea geeft een hoge lob. Vencedor kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mirea geeft de bal voor. Klungelig pakt Winger de bal. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Die Wilden Widder 1:0

17e minuut.
Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz passt de bal met de wreef. Ścianek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Erős rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karolkiewicz. Erős is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magnani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satuk 51%, Die Wilden Widder 49%.
Satuk - Die Wilden Widder 1:0

46e minuut.
Maciejczak komt het veld opgelopen. Moreno komt het veld opgelopen. Morisset komt het veld opgelopen. Roduit komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pyda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Granados komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tandori geeft een hoge lob. Ścianek kopt de bal weg. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Die Wilden Widder 2:0

71e minuut.
Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak passt de bal in één keer door. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacaré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno raakt geblesseerd tijdens het duel. Poparda wilt de vrije trap nemen. Ledwoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satuk - Die Wilden Widder 2:1

85e minuut.
Schaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaken geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roduit met de inworp. Isabella geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satuk 57%, Die Wilden Widder 43%.
Satuk - Die Wilden Widder 2:1