Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc_Bayern München Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2726
Fc_Bayern München Jaat Jaat Kiekendraat
Training Tactiek pulled pork
59% Balbezit 41%
89% Spel op eigen helft 11%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 53.1
redelijk Schieten formidabel
solide Passen solide
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru met een sublieme pass. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Némethy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiebl onderschept slim de pass. Clemente onderschept slim de pass. Clemente passt de bal in één keer door. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:1

4e minuut.
Doru probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński geeft een lange en hoge pass. Doru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Turski probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:2

14e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Clemente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Subekti komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Doru rent richting de bal. Cahuayo onderschept slim de pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Łysko met een snelle inworp. Cahuayo controleert de bal met de borst. Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Némethy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

20e minuut.
Pfenniger springt en kopt de bal. Némethy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Cahuayo de bal. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:4

25e minuut.
Picamilho onderschept slim de pass. Picamilho probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Némethy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Budzyński met een snelle inworp. Bogaerts met een sublieme pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Némethy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:5

31e minuut.
Hiebl passt de bal zonder na te denken. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahuayo onderschept slim de pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:6

37e minuut.
Bogaerts passt de bal zonder na te denken. Cahuayo onderschept slim de pass. Turski probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Némethy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jeziorański met een sublieme pass. Daar is Charikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charikyan geeft de bal voor. Subekti heeft problemen om de bal te vangen. Subekti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:7

39e minuut.
Olek rent richting de bal. Doru is nu in balbezit. Doru passt de bal zonder na te denken. Subekti met een sublieme pass. Pfenniger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:8

41e minuut.
Hiebl kan de bal niet met de borst controleren. Turski is nu in balbezit. Turski passt de bal in één keer door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Némethy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 90%, Jaat Jaat Kiekendraat 10%.
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:8

50e minuut.
Subekti speelt de bal door. Klungelig pakt Pfenniger de bal. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Némethy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:9

51e minuut.
Subekti speelt de bal door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger probeert naar een medespeler te passen. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Némethy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:10

55e minuut.
Budzyński geeft een hoge lob. Pfenniger kopt de bal weg. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap. Némethy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:11

57e minuut.
Klungelig pakt Łysko de bal. Bogaerts geeft de bal voor. Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts onderschept slim de pass. Bogaerts speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:12

66e minuut.
Hiebl onderschept slim de pass. Turski onderschept slim de pass. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Némethy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Doru is nu in balbezit. Pfenniger is nu in balbezit. Doru rent richting de bal. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:13

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Némethy trapt de bal weg van het doel. Subekti is nu in balbezit. Hiebl onderschept slim de pass. Hiebl schiet op doel. Van Gestel bokst de bal weg.

75e minuut.
Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński geeft een hoge lob. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:14

77e minuut.
Klungelig pakt Garnier de bal. Garnier geeft een lange en hoge pass. Cocks kopt de bal weg. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Némethy speelt de bal door. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński geeft een lange en hoge pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Némethy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:15

81e minuut.
Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski speelt de bal door. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Némethy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:16

81e minuut.
Cahuayo met een sublieme pass. Olek is nu in balbezit. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:17

84e minuut.
Hiebl speelt de bal door. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu geeft een hoge lob. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński speelt de bal door. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Némethy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 89%, Jaat Jaat Kiekendraat 11%.
Fc_Bayern München - Jaat Jaat Kiekendraat 0:18