Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-15 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LV`s Real Madrid Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4046
LV`s Real Madrid Pittsburgh FC
OB1 Tactiek Azerbaijan
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
41.8 gemiddelde waardering 51.7
formidable Schieten formidable
weak Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Pinner onderschept slim de pass. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă speelt de bal door. Lats is nu in balbezit. Lats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:0

9e minuut.
Sierman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anchen is nu in balbezit. Anchen geeft een lange en hoge pass. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kanatçı met een sublieme pass. Sierman probeert naar een medespeler te passen. Anchen rent richting de bal. Anchen draait met de bal, schiet en ... Luntraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:1

20e minuut.
Bledzewski passt de bal met de wreef. Anchen rent richting de bal. Anchen geeft de bal voor. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ... Luntraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:2

27e minuut.
Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner onderschept slim de pass. Pinner geeft een lange en hoge pass. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sałata met een sublieme pass. Sierman rent richting de bal. Sierman passt de bal met de wreef. Anchen rent richting de bal. Anchen schiet op doel. Luntraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wolik is nu in balbezit. Wolik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierman geeft een lange en hoge pass. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Luntraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 51%, Pittsburgh FC 49%.
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:3

47e minuut.
Sapek geeft een hoge lob. Inworp. Răduţă met een snelle inworp. Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lats schiet op doel. Montes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı passt de bal met de wreef. Daar is Băcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchen rent richting de bal. Anchen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Anchen is nu in balbezit. Băcilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anchen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanatçı met een snel genomen vrije trap. Wolik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski passt de bal met de wreef. Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anchen rent richting de bal. Anchen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:4

62e minuut.
Coc speelt de bal door. Filip rent richting de bal. Wolik onderschept slim de pass. Wolik schiet op doel. Luntraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:5

68e minuut.
Bledzewski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bledzewski met de inworp. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filip geeft een lange en hoge pass. Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı geeft de bal voor. Anchen is nu in balbezit. Anchen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:6

70e minuut.
Bledzewski passt de bal zonder na te denken. Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı geeft een hoge lob. Anchen is nu in balbezit. Anchen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:7

71e minuut.
Bledzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bledzewski passt de bal met de wreef. Küng controleert de bal met de borst. Wolik is nu in balbezit. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Luntraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anchen rent richting de bal. Anchen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:8

74e minuut.
Sałata onderschept slim de pass. Sałata geeft de bal voor. Anchen kopt de bal weg. Wolik rent richting de bal. Wolik schiet op doel. Luntraru bokst de bal weg.

78e minuut.
Pinner onderschept slim de pass. Pinner probeert naar een medespeler te passen. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen haalt uit met een fantastische trap. Luntraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:9

81e minuut.
Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng geeft de bal voor. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ... Luntraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:10

83e minuut.
Bledzewski geeft een lange en hoge pass. Luntraru speelt de bal door. Kanatçı kopt de bal weg. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel. Luntraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Răduţă passt de bal in één keer door. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kanatçı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kanatçı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Włoszczak geeft een hoge lob. Bledzewski kopt de bal weg. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Luntraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 1:11

87e minuut.
Daar is Răduţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Gâlceavă rent richting de bal. Anchen onderschept slim de pass. Anchen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Răduţă probeert de bal met de borst te controleren. Răduţă geeft een hoge lob. Muhanov rent richting de bal. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 59%, Pittsburgh FC 41%.
LV`s Real Madrid - Pittsburgh FC 2:11