Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-18 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Francesco Totti
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4928
Crna Gora U21 New Zealand U21
NEW ZELAND Tactiek 532*
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 44.9
adequate Schieten good
average Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Gregović is nu in balbezit. Gregović passt de bal zonder na te denken. Viertal is nu in balbezit. Spaić onderschept slim de pass. Spaić schiet op doel. Gissing bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Woodward verovert de bal door een tackle van achteren. Woodward met een sublieme pass. Ljubičić is nu in balbezit. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Viertal kopt de bal weg. Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een lange en hoge pass. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel. Obradović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Woodward stond buitenspel. Ljubičić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spaić is nu in balbezit. Spaić haalt uit met een fantastische trap. Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Van Gog de bal. Van Gog passt de bal zonder na te denken. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward draait met de bal, schiet en ... Ljubičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Gog zal de hoekschop nemen. Woodward maakt een snoekduik en kopt de bal. Obradović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson geeft een hoge lob. Daar is Slavović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Inworp. Davidson met de inworp. Gemmell is nu in balbezit. Gemmell geeft de bal voor. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. Obradović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 71%, New Zealand U21 29%.
Crna Gora U21 - New Zealand U21 1:0

46e minuut.
Considine komt het veld opgelopen. Davis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregović rent richting de bal. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić haalt uit met een fantastische trap. Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richter komt het veld opgelopen. Pepić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lukšić met een sublieme pass. Topić rent richting de bal. Viertal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viertal krijgt een gele kaart. Topić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cicmil komt het veld opgelopen. Spaić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gissing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Laulala de bal. Laulala geeft een hoge lob. Davidson kopt de bal weg. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Van Gog rent richting de bal. Van Gog met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis haalt uit met een fantastische trap. Obradović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 2:1

87e minuut.
Ljubičić kan de bal niet met de borst controleren. Davis rent richting de bal. Ljubičić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Richter neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Richter rent richting de bal. Ljubičić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Richter raakt geblesseerd tijdens het duel. Davis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 61%, New Zealand U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crna Gora U21 - New Zealand U21 2:2