Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET YUNUSLAR FC
g.....j.....p Tactiek 3-5-2 BENIM 2
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 39.7
redelijk Schieten matig
matig Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Olewiński kopt de bal weg. Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Oršić is nu in balbezit. Vanzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński geeft de bal voor. Daar is Butnăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeros rent richting de bal. Piñeros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Butnăreanu is nu in balbezit. Piñeros onderschept slim de pass. Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Kopytko rent richting de bal. Kopytko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Valočík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van França. Valočík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pontes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Balul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - YUNUSLAR FC 0:1

31e minuut.
França is nu in balbezit. França geeft een hoge lob. Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Svára de bal onder controle te krijgen. Piñeros geeft een lange en hoge pass. Balul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Piñeros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto passt de bal in één keer door. Valočík is nu in balbezit. Valočík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 69%, YUNUSLAR FC 31%.
Fluminense-PET - YUNUSLAR FC 0:1

47e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal zonder na te denken. Svára is nu in balbezit. Svára schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fluminense-PET - YUNUSLAR FC 1:1

52e minuut.
Valočík rent richting de bal. Valočík probeert naar een medespeler te passen. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap. Balul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - YUNUSLAR FC 1:2

81e minuut.
Daar is Pieczara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara passt de bal in één keer door. Valočík is nu in balbezit. Olewiński rent richting de bal. Olewiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
França is nu in balbezit. Vanzetto onderschept slim de pass. Pieczara heeft problemen om de bal te vangen. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - YUNUSLAR FC 1:3

89e minuut.
Pieczara kopt de bal weg. Zaino speelt de bal door. Klemczyk is nu in balbezit. Olewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olewiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 57%, YUNUSLAR FC 43%.
Fluminense-PET - YUNUSLAR FC 1:3