Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Bariloche Las Victorias F C
ec Tactiek asb
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


11e minuut.
Lalák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martynov de bal. Martynov geeft een hoge lob. Collette maakt een snoekduik en kopt de bal. Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Bariloche - Las Victorias F C 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt De Brito Afonso de bal. Collette rent richting de bal. De Brito Afonso onderschept slim de pass. Lalák is nu in balbezit. Lalák draait met de bal, schiet en ... Méndez bokst de bal weg. Lalák bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chery probeert naar een medespeler te passen. Peralta kopt de bal weg. De Brito Afonso kan de bal niet met de borst controleren. Lalák rent richting de bal. Lalák draait met de bal, schiet en ... Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Potiguar komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Howell rent richting de bal. Howell geeft een hoge lob. Vaurysh probeert de bal aan de voet te houden. Lalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalák haalt uit met een fantastische trap. Méndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Bariloche 60%, Las Victorias F C 40%.
F. C. Bariloche - Las Victorias F C 0:1

46e minuut.
Tarachulski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Martynov passt de bal in één keer door. Pícha probeert naar een medespeler te passen. Peralta geeft de bal voor. Lalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalák schiet op doel. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Rojas rent richting de bal. Mulet verovert de bal door een tackle van achteren. Mulet geeft de bal voor. Lalák rent richting de bal. Lalák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mulet is nu in balbezit. Pícha begaat een overtreding. Mulet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tello komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Bieler bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe begaat een overtreding. Bieler roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bieler kan niet meer verder spelen.

64e minuut.
De Brito Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. De Brito Afonso geeft de bal voor. Martynov is nu in balbezit. Martynov haalt uit met een fantastische trap. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Lalák de bal. Gomelauri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalák. Lalák krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hana Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Vaurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell begaat een overtreding. Vaurysh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pícha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Bariloche 42%, Las Victorias F C 58%.
F. C. Bariloche - Las Victorias F C 0:1