Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC MORDOMIA
3-5-2 BENIM Tactiek 2019
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
53.2 gemiddelde waardering 61.7
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Drăguş passt de bal in één keer door. Pryadko speelt de bal door. Valočík is nu in balbezit. García Gomis rent richting de bal. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kyrölä met een sublieme pass. Kern rent richting de bal. Kern met een sublieme pass. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gusarov is nu in balbezit. Gusarov passt de bal zonder na te denken. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov haalt uit met een fantastische trap. Ciarkowski bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Catarina de bal. Kyrölä rent richting de bal. Kyrölä geeft een hoge lob. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Kern met een sublieme pass. Vujkov rent richting de bal. Vujkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:1

29e minuut.
Toscano onderschept slim de pass. Toscano speelt de bal door. Kern probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. Ciarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:2

31e minuut.
Kościński probeert naar een medespeler te passen. Gusarov speelt de bal door. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:3

33e minuut.
García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi onderschept slim de pass. Fenyőházi geeft een hoge lob. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro speelt de bal door. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov schiet op doel. Ciarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:4

42e minuut.
Toscano onderschept slim de pass. Toscano passt de bal zonder na te denken. Fenyőházi speelt de bal door. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov schiet op doel. Ciarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 65%, MORDOMIA 35%.
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:4

49e minuut.
Kern passt de bal in één keer door. Vujkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kékesi. Kékesi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Firuleiro kopt de bal weg. Daar is Vujkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:5

56e minuut.
Babics neemt vlug de vrije trap. Firuleiro kopt de bal weg. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:6

60e minuut.
Kościński is nu in balbezit. Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov speelt de bal door. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi geeft een lange en hoge pass. Cascão probeert de bal met de borst te controleren. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gusarov speelt de bal door. Kern rent richting de bal. Kern passt de bal zonder na te denken. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov schiet op doel. Ciarkowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Fenyőházi kopt de bal weg. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro probeert naar een medespeler te passen. Vujkov rent richting de bal. Vujkov schiet op doel. Ciarkowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Arcangelo onderschept slim de pass. Arcangelo geeft een lange en hoge pass. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:7

76e minuut.
Arcangelo passt de bal in één keer door. Kern met een sublieme pass. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kern is nu in balbezit. Kern met een sublieme pass. Vujkov rent richting de bal. Vujkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:8

82e minuut.
Vujkov kopt de bal weg. Kékesi heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:9

83e minuut.
Pryadko passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Scarpelli de bal onder controle te krijgen. Kékesi speelt de bal door. Vujkov rent richting de bal. Vujkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 68%, MORDOMIA 32%.
YUNUSLAR FC - MORDOMIA 0:9