Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET Colinas F.c
Cantinho Tactiek B-1
54% Balbezit 46%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 43.1
redelijk Schieten goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Jankowicz kopt de bal weg. Angelov heeft problemen om de bal te vangen. Falcioni probeert naar een medespeler te passen. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Travieso verovert de bal door een tackle van achteren. Travieso met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bontempi zal de hoekschop nemen. Angelov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jankowicz met een sublieme pass. Deptuch rent richting de bal. Deptuch passt de bal in één keer door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Frankowski kopt de bal weg. Deptuch rent richting de bal. Deptuch speelt de bal door. Angelov rent richting de bal. Angelov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Deptuch kopt de bal weg. Inworp. Angelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcioni rent richting de bal. Falcioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Falcioni passt de bal zonder na te denken. Daar is Ţugui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bontempi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klemczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Selić met een snelle inworp. Angelov rent richting de bal. Angelov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Selić de bal. Selić speelt de bal door. Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov schiet op doel. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Colinas F.c 0:1

38e minuut.
Jarni is nu in balbezit. Jarni geeft een lange en hoge pass. Falcioni met een sublieme pass. Angelov rent richting de bal. Angelov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Doeltrap. Uusmaa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 79%, Colinas F.c 21%.
Fluminense-PET - Colinas F.c 0:1

49e minuut.
Selić speelt de bal door. Travieso met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bontempi met de inworp. Falcioni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Srebrny geeft een hoge lob. Klemczyk heeft problemen om de bal te vangen. Angelov is nu in balbezit. Angelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Colinas F.c 0:2

53e minuut.
Travieso geeft een hoge lob. Buitenspel voor Uusmaa. Goede buitenspelval van de verdediging. Pietras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
França geeft een hoge lob. Selić rent richting de bal. Selić geeft een hoge lob. Angelov is nu in balbezit. Angelov haalt uit met een fantastische trap. Stoian bokst de bal weg.

58e minuut.
Stoian met een harde bal richting middenveld. Selić kopt de bal weg. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić verovert de bal door een tackle van achteren. Selić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Deptuch de bal onder controle te krijgen. Bontempi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van França ... Strafschop! Directe rode kaart, França moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! França schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bontempi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bontempi neemt zijn aanloop. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Colinas F.c 0:3

64e minuut.
Selić passt de bal zonder na te denken. Uusmaa rent richting de bal. Srebrny begaat een overtreding. Srebrny krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pankas met een harde bal richting middenveld. Jankowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Klemczyk de bal. Angelov rent richting de bal. Angelov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Travieso rent richting de bal. Jankowicz onderschept slim de pass. Jankowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Angelov de bal. Angelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pietras passt de bal met de wreef. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi passt de bal in één keer door. Angelov rent richting de bal. Angelov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Colinas F.c 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 78%, Colinas F.c 22%.
Fluminense-PET - Colinas F.c 0:4