Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c YUNUSLAR FC
B-1 Tactiek 3-5-2 BENIM 2
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 39.6
adequate Schieten average
solid Passen good
adequate Verdedigen adequate


16e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Kopytko passt de bal zonder na te denken. Valočík is nu in balbezit. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Pankas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Falcioni is nu in balbezit. Kudyba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falcioni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kopytko de bal. Angelov is nu in balbezit. Angelov haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu bokst de bal weg.

25e minuut.
Selić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić passt de bal in één keer door. Bontempi rent richting de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Botezan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pontes speelt de bal door. Olewiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietras. Pietras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 53%, YUNUSLAR FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colinas F.c - YUNUSLAR FC 0:0

54e minuut.
Jankowicz onderschept slim de pass. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi passt de bal met de wreef. Angelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Valočík passt de bal in één keer door. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto passt de bal zonder na te denken. Piñeros rent richting de bal. Piñeros geeft de bal voor. Pankas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Selić is nu in balbezit. Selić geeft een lange en hoge pass. Bontempi rent richting de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - YUNUSLAR FC 1:0

68e minuut.
Botezan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Angelov zal de hoekschop nemen. Bontempi rent richting de bal. Bontempi schiet op doel. Sălăgeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Botezan probeert naar een medespeler te passen. Kopytko heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Wiedźmin geeft een hoge lob. Vanzetto kopt de bal weg. Valočík rent richting de bal. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Pankas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wiedźmin kopt de bal weg. Falcioni heeft problemen om de bal te vangen. Kudyba begaat een overtreding. Kudyba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 47%, YUNUSLAR FC 53%.
Colinas F.c - YUNUSLAR FC 1:0