Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORDOMIA Fluminense-PET
2019 Tactiek Cantinho
44% Balbezit 56%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 36.1
uitmuntend Schieten matig
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


5e minuut.
Frankowski controleert de bal met de borst. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro probeert naar een medespeler te passen. Kern geeft de bal voor. Quốc Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 1:0

8e minuut.
Klemczyk geeft een hoge lob. Kyrölä speelt de bal door. Trường Vũ geeft een lange en hoge pass. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Travieso controleert de bal met de borst. Kern is nu in balbezit. Kern geeft de bal voor. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Barulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 2:0

19e minuut.
Klemczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gusarov met de inworp. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 3:0

21e minuut.
Klemczyk geeft de bal voor. Inworp. Gusarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Trường Vũ geeft de bal voor. Frankowski kan de bal niet met de borst controleren. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel. Barulski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 4:0

24e minuut.
Gusarov kopt de bal weg. Firuleiro probeert de bal aan de voet te houden. Firuleiro geeft een lange en hoge pass. Quốc Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 5:0

26e minuut.
França speelt de bal door. Klemczyk met een sublieme pass. Topsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov geeft een lange en hoge pass. Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 6:0

31e minuut.
Trường Vũ onderschept slim de pass. Trường Vũ geeft de bal voor. Quốc Minh kopt de bal weg. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 7:0

35e minuut.
Babics is nu in balbezit. Babics geeft een lange en hoge pass. Frankowski probeert de bal met de borst te controleren. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kern speelt de bal door. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh onderschept slim de pass. Quốc Minh schiet op doel. Barulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 8:0

41e minuut.
Deptuch met een sublieme pass. Topsuz rent richting de bal. Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov geeft de bal voor. Quốc Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Ţugui is nu in balbezit. Kern rent richting de bal. Kern passt de bal met de wreef. Fenyőházi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 14%, Fluminense-PET 86%.
MORDOMIA - Fluminense-PET 8:0

48e minuut.
Travieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Travieso passt de bal zonder na te denken. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Arcangelo onderschept slim de pass. Arcangelo speelt de bal door. Quốc Minh heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. Barulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 9:0

52e minuut.
Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Arcangelo geeft de bal voor. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh onderschept slim de pass. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 10:0

56e minuut.
Fenyőházi verovert de bal door een tackle van achteren. Travieso speelt de bal door. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Barulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 11:0

58e minuut.
França verovert de bal door een tackle van achteren. França geeft een lange en hoge pass. Svára probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trường Vũ geeft de bal voor. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 12:0

62e minuut.
Toscano passt de bal in één keer door. Trường Vũ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenyőházi speelt de bal door. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Arcangelo geeft de bal voor. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 13:0

69e minuut.
Trường Vũ speelt de bal door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro probeert naar een medespeler te passen. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 14:0

70e minuut.
Travieso kopt de bal weg. Trường Vũ speelt de bal door. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel. Barulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 15:0

73e minuut.
Deptuch is nu in balbezit. Trường Vũ onderschept slim de pass. Trường Vũ geeft een hoge lob. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 16:0

77e minuut.
Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klemczyk de bal. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Babics geeft een hoge lob. Barulski met een sublieme pass. Fenyőházi kopt de bal weg. Firuleiro probeert de bal aan de voet te houden. Firuleiro schiet op doel. Barulski bokst de bal weg. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 17:0

79e minuut.
Inworp. Gusarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 18:0

85e minuut.
Kern geeft een lange en hoge pass. Frankowski probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Barulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 19:0

89e minuut.
Travieso geeft een hoge lob. Arcangelo geeft de bal voor. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Barulski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Fluminense-PET 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 15%, Fluminense-PET 85%.
MORDOMIA - Fluminense-PET 20:0