Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. Las Victorias F C
BYV Tactiek asb
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.1 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten matig
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Yerenkyi passt de bal met de wreef. Collette rent richting de bal. Collette passt de bal met de wreef. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratibarov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Berra passt de bal met de wreef. Bollettini verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Collette met een snelle inworp. Yerenkyi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Andrusch de bal. Andrusch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal in één keer door. Collette bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Collette de bal. Collette schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Collette met de inworp. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi geeft de bal voor. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch haalt uit met een fantastische trap. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 75%, Las Victorias F C 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excursio F. C. - Las Victorias F C 0:0

46e minuut.
Otero komt het veld opgelopen. Rubinstein komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genoves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gaivini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dubois de bal. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev schiet op doel. Rubinstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Las Victorias F C 1:0

50e minuut.
Andrusch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Perrotta komt het veld opgelopen. Rogel komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Yerenkyi passt de bal zonder na te denken. Collette bereikt de bal nog maar net als eerste. Collette met een sublieme pass. Andrusch rent richting de bal. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excursio F. C. - Las Victorias F C 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martynov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois onderschept slim de pass. Dubois passt de bal met de wreef. Collette bereikt de bal nog maar net als eerste. Collette haalt uit met een fantastische trap. Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Andrusch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bollettini. Andrusch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collette met een snel genomen vrije trap. Andrusch heeft problemen om de bal te vangen. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Las Victorias F C 1:2

89e minuut.
Adelsteen geeft de bal voor. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynov probeert naar een medespeler te passen. Collette is nu in balbezit. Collette haalt uit met een fantastische trap. Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 63%, Las Victorias F C 37%.
Excursio F. C. - Las Victorias F C 1:2