Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Boca Juniors MORDOMIA
T7 Tactiek 2019
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.1 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen solide
matig Verdedigen formidabel


1e minuut.
Gusarov passt de bal zonder na te denken. Kyrölä geeft een lange en hoge pass. Quốc Minh kopt de bal weg. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Caniglia is nu in balbezit. Fenyőházi onderschept slim de pass. Fenyőházi geeft de bal voor. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:1

6e minuut.
Firuleiro is nu in balbezit. Nga Lok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Firuleiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Nga Lok de bal. Quốc Minh neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Veljov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:2

7e minuut.
Nga Lok geeft een hoge lob. Inworp. Kyrölä met een snelle inworp. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Agbannaoag is nu in balbezit. Gusarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gusarov geeft een hoge lob. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fenyőházi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agbannaoag de bal. Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gusarov neemt de hoekschop. Veljov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Gusarov de bal. Gusarov passt de bal zonder na te denken. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kern geeft een lange en hoge pass. Firuleiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Veljov bokst de bal weg. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Veljov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:4

23e minuut.
Gusarov speelt de bal door. Nga Lok onderschept slim de pass. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:5

25e minuut.
Quốc Minh is nu in balbezit. Langenbacher begaat een overtreding. Quốc Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quốc Minh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Veljov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montalván is nu in balbezit. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. Veljov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Agbannaoag rent richting de bal. Gusarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gusarov passt de bal met de wreef. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Burruchaga passt de bal zonder na te denken. Toscano geeft een hoge lob. Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kern geeft de bal voor. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nga Lok onderschept slim de pass. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:6

38e minuut.
Gusarov passt de bal met de wreef. Nga Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Veljov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 81%, MORDOMIA 19%.
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:7

46e minuut.
Xuân Sơn komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Babics bereikt de bal nog maar net als eerste. Babics passt de bal met de wreef. Fenyőházi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Firuleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:8

51e minuut.
Sarquis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Babics bereikt de bal nog maar net als eerste. Babics geeft een hoge lob. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magnaye komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Firuleiro geeft een lange en hoge pass. Kern kopt de bal weg. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Montalván kopt de bal weg. Kern rent richting de bal. Kern speelt de bal door. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Caniglia passt de bal in één keer door. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov passt de bal zonder na te denken. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Caniglia kopt de bal weg. Kyrölä probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. Xuân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Xuân Sơn met een sublieme pass. Fenyőházi kopt de bal weg. Sarquis heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Babics passt de bal met de wreef. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov speelt de bal door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kern geeft een hoge lob. Firuleiro kan de bal niet met de borst controleren. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kern is nu in balbezit. Kern met een sublieme pass. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel. Xuân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fenyőházi probeert naar een medespeler te passen. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern met een sublieme pass. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Fenyőházi kopt de bal weg. Kern geeft de bal voor. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:9

88e minuut.
Gusarov passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nga Lok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nga Lok krijgt een gele kaart. Firuleiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quốc Minh neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 74%, MORDOMIA 26%.
F. C. Boca Juniors - MORDOMIA 0:10