Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC AAJMFC
3-5-2 BENIM 2 Tactiek Ares
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 32.9
matig Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


18e minuut.
Pederneiras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piñeros met de inworp. Daar is Kopytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopytko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pieczara verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara geeft een lange en hoge pass. Vanzetto is nu in balbezit. Vanzetto draait met de bal, schiet en ... Rajh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - AAJMFC 1:0

24e minuut.
Jerez speelt de bal door. Dihmubidi is nu in balbezit. Dihmubidi passt de bal in één keer door. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pederneiras rent richting de bal. Piñeros onderschept slim de pass. Piñeros met een sublieme pass. Valočík probeert de bal met de borst te controleren. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Rajh bokst de bal weg. Vanzetto is nu in balbezit. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap. Rajh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - AAJMFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 37%, AAJMFC 63%.
YUNUSLAR FC - AAJMFC 2:0

46e minuut.
Hiu Fung komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nachtailer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dihmubidi de bal. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tırkaz stond buitenspel. Erhat komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev geeft een hoge lob. Leloup rent richting de bal. Leloup geeft de bal voor. Tırkaz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nachtailer is nu in balbezit. Kudyba verovert de bal door een tackle van achteren. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer rent richting de bal. Nachtailer schiet op doel. Sălăgeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garland komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Olewiński kopt de bal weg. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat verovert de bal door een tackle van achteren. Erhat geeft een lange en hoge pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Leloup probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudyba is nu in balbezit. Garland onderschept slim de pass. Garland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pieczara rent richting de bal. Valda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieczara raakt geblesseerd tijdens het duel. Valda probeert naar een medespeler te passen. Kopytko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hiu Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Olewiński geeft de bal voor. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík rent richting de bal. Valočík schiet op doel. Terezín probeert de bal aan de voet te houden. Hiu Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 48%, AAJMFC 52%.
YUNUSLAR FC - AAJMFC 2:0