Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c F. C. Boca Juniors
B-1 Tactiek T7
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Langone rent richting de bal. Caniglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniglia met een sublieme pass. Foret rent richting de bal. Foret schiet op doel. Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Caniglia verovert de bal door een tackle van achteren. Caniglia geeft een hoge lob. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - F. C. Boca Juniors 0:1

8e minuut.
Aït Ouamar passt de bal zonder na te denken. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Besson verovert de bal door een tackle van achteren. Besson geeft een hoge lob. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bontempi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angelov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colinas F.c - F. C. Boca Juniors 1:1

17e minuut.
Foret onderschept slim de pass. Foret passt de bal in één keer door. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar schiet op doel. Pazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - F. C. Boca Juniors 1:2

26e minuut.
Pardilha rent richting de bal. Pardilha geeft een hoge lob. Angelov rent richting de bal. Angelov draait met de bal, schiet en ... Veljov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colinas F.c - F. C. Boca Juniors 2:2

41e minuut.
Woodgate geeft een hoge lob. Langone kopt de bal weg. Daar is Caniglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foret rent richting de bal. Foret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Marília met een snelle inworp. Caniglia is nu in balbezit. Caniglia geeft een lange en hoge pass. Foret is nu in balbezit. Foret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 52%, F. C. Boca Juniors 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colinas F.c - F. C. Boca Juniors 2:2

46e minuut.
Xuân Sơn komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bontempi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sarquis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam geeft een lange en hoge pass. Marília kopt de bal weg. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ... Pazur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Marília geeft een hoge lob. Barry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernández Presa de bal. Foret rent richting de bal. Foret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Magnaye komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Caniglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besson rent richting de bal. Besson geeft de bal voor. Angelov is nu in balbezit. Angelov haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Caniglia heeft problemen om de bal te vangen. Angelov is nu in balbezit. Angelov geeft een hoge lob. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Caniglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniglia passt de bal met de wreef. Angelov is nu in balbezit. Nga Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelov verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 40%, F. C. Boca Juniors 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colinas F.c - F. C. Boca Juniors 2:2