Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobo Mau Las Victorias F C
Meu 523 Tactiek asb
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Chanowski geeft een lange en hoge pass. Yerenkyi kopt de bal weg. Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrusch is nu in balbezit. Andrusch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Chấn Phong de bal. Potiguar verovert de bal door een tackle van achteren. Paskuda rent richting de bal. Paskuda draait met de bal, schiet en ... Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - Las Victorias F C 1:0

13e minuut.
Vodník geeft de bal voor. Collette rent richting de bal. Collette passt de bal met de wreef. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rabeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda verovert de bal door een tackle van achteren. Paskuda geeft een lange en hoge pass. Coyette springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chanowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelsteen met een snelle inworp. Coposu geeft een lange en hoge pass. Andrusch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Collette met de inworp. Yerenkyi heeft problemen om de bal te vangen. Yerenkyi geeft een hoge lob. Andrusch rent richting de bal. Andrusch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Yerenkyi onderschept slim de pass. Yerenkyi geeft de bal voor. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobo Mau - Las Victorias F C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobo Mau 64%, Las Victorias F C 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lobo Mau - Las Victorias F C 1:1

46e minuut.
Rubinstein komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perrotta komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Andrusch kopt de bal weg. Collette rent richting de bal. Collette geeft de bal voor. Andrusch rent richting de bal. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Martynov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Yerenkyi passt de bal in één keer door. Andrusch is nu in balbezit. Parreira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parreira krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette rent richting de bal. Sottiault rent richting de bal. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - Las Victorias F C 2:1

70e minuut.
Lénárt passt de bal zonder na te denken. Kozhanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yerenkyi met een sublieme pass. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois geeft een lange en hoge pass. Martynov kopt de bal weg. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Collette rent richting de bal. Collette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Holmegaard geeft een lange en hoge pass. Perrotta geeft een hoge lob. Collette is nu in balbezit. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rabeira met een sublieme pass. Paskuda is nu in balbezit. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda onderschept slim de pass. Paskuda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Paskuda de bal. Dubois begaat een overtreding. Paskuda raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabeira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sottiault maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubinstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobo Mau 59%, Las Victorias F C 41%.
Lobo Mau - Las Victorias F C 2:1