Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teresina city bulls F. C. Bariloche
lest go Tactiek ec
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Vaurysh rent richting de bal. Vaurysh passt de bal in één keer door. Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Piigert geeft een lange en hoge pass. Daar is Podgórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telvi is nu in balbezit. Telvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - F. C. Bariloche 1:0

19e minuut.
Pícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliwenkura verovert de bal door een tackle van achteren. Aliwenkura geeft de bal voor. Telvi is nu in balbezit. Telvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 45%, F. C. Bariloche 55%.
teresina city bulls - F. C. Bariloche 1:0

46e minuut.
Gallina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Toboła is nu in balbezit. Fetraś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toboła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tupczyński neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teresina city bulls - F. C. Bariloche 1:1

52e minuut.
Aliwenkura onderschept slim de pass. Aliwenkura met een sublieme pass. Klungelig pakt Flores de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Telvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Pícha de bal onder controle te krijgen. Suárez Betancort rent richting de bal. Suárez Betancort geeft een hoge lob. Telvi rent richting de bal. Telvi haalt uit met een fantastische trap. Pavoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Buitenspel voor Bobula. Goede buitenspelval van de verdediging. Iannella komt het veld opgelopen. Tsirigotis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De Brito Afonso passt de bal met de wreef. Podgórny geeft de bal voor. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński draait met de bal, schiet en ... Shogun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - F. C. Bariloche 1:2

78e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś rent richting de bal. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Myllykoski probeert naar een medespeler te passen. Toboła rent richting de bal. Toboła passt de bal in één keer door. Tsirigotis is nu in balbezit. Tsirigotis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Barroso komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Iannella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yolçuyev. Iannella raakt geblesseerd tijdens het duel. Hana Nayhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsirigotis kopt de bal weg. Klungelig pakt Linhares de bal. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev geeft een lange en hoge pass. Telvi rent richting de bal. Telvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teresina city bulls - F. C. Bariloche 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 60%, F. C. Bariloche 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teresina city bulls - F. C. Bariloche 2:2