Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC teresina city bulls
3-5-2 BENIM 2 Tactiek lest go
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.8 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Kopytko speelt de bal door. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros passt de bal zonder na te denken. Valočík rent richting de bal. Valočík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Shogun trapt de bal weg van het doel. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olewiński met een snelle inworp. Pontes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanzetto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - teresina city bulls 1:0

29e minuut.
Aliwenkura met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YUNUSLAR FC - teresina city bulls 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 57%, teresina city bulls 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YUNUSLAR FC - teresina city bulls 1:1

47e minuut.
Aliwenkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliwenkura passt de bal zonder na te denken. Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Piigert met een sublieme pass. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Quirino onderschept slim de pass. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - teresina city bulls 1:2

59e minuut.
Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík verovert de bal door een tackle van achteren. Valočík passt de bal zonder na te denken. Vanzetto is nu in balbezit. Vanzetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kopytko passt de bal in één keer door. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík speelt de bal door. Olewiński is nu in balbezit. Olewiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Fetraś geeft een hoge lob. Wiedźmin kopt de bal weg. Flores geeft een lange en hoge pass. Quirino is nu in balbezit. Quirino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 45%, teresina city bulls 55%.
YUNUSLAR FC - teresina city bulls 1:2