Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET Lobo Mau
g.....j.....p Tactiek Meu 523
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten good
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Coyette met een sublieme pass. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault probeert naar een medespeler te passen. Dragoş rent richting de bal. Dragoş draait met de bal, schiet en ... Bartko bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rabeira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gárdos kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Parreira passt de bal in één keer door. França bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragoş. Dragoş krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette onderschept slim de pass. Banjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette verovert de bal door een tackle van achteren. Coyette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ţugui geeft de bal voor. Piava kopt de bal weg. Deptuch is nu in balbezit. Deptuch haalt uit met een fantastische trap. Parreira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Lénárt de bal. Ranaldi is nu in balbezit. Ranaldi passt de bal in één keer door. Coyette rent richting de bal. Coyette draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Donadel de bal onder controle te krijgen. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault draait met de bal, schiet en ... Bartko bokst de bal weg. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lobo Mau 0:1

39e minuut.
Rabeira is nu in balbezit. Rabeira geeft de bal voor. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault draait met de bal, schiet en ... Bartko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lobo Mau 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 59%, Lobo Mau 41%.
Fluminense-PET - Lobo Mau 0:2

47e minuut.
Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault passt de bal in één keer door. Gárdos probeert de bal aan de voet te houden. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault met een sublieme pass. Bartko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coyette is nu in balbezit. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Lobo Mau 0:3

82e minuut.
Gárdos rent richting de bal. Ranaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ranaldi speelt de bal door. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault draait met de bal, schiet en ... Bartko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Piava geeft een lange en hoge pass. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sottiault de bal. Sottiault geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 73%, Lobo Mau 27%.
Fluminense-PET - Lobo Mau 0:3