Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Victorias F C F. C. Boca Juniors
asb Tactiek T7
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 41.1
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Agbannaoag is nu in balbezit. Agbannaoag geeft de bal voor. Langone is nu in balbezit. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar draait met de bal, schiet en ... Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Aït Ouamar is nu in balbezit. Aït Ouamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 0:1

10e minuut.
Caniglia kopt de bal weg. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Blackburn rent richting de bal. Blackburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nga Lok rent richting de bal. Vodník onderschept slim de pass. Vodník passt de bal zonder na te denken. Andrusch is nu in balbezit. Andrusch haalt uit met een fantastische trap. Veljov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Petinelli met een sublieme pass. Blackburn rent richting de bal. Blackburn geeft een lange en hoge pass. Vodník heeft problemen om de bal te vangen. Vodník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dramé geeft een lange en hoge pass. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu met een sublieme pass. Andrusch rent richting de bal. Andrusch schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 1:1

30e minuut.
Inworp. Kozhanov komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agbannaoag met een snelle inworp. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu schiet op doel. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 1:2

33e minuut.
Caniglia speelt de bal door. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozhanov. Kozhanov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nga Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Nga Lok geeft een hoge lob. Inworp. Coposu met de inworp. Adelsteen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Victorias F C 43%, F. C. Boca Juniors 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 2:2

46e minuut.
Jiashi komt het veld opgelopen. Bieler komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Agbannaoag passt de bal zonder na te denken. Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone is nu in balbezit. Langone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Agbannaoag verovert de bal door een tackle van achteren. Agbannaoag passt de bal zonder na te denken. Aït Ouamar is nu in balbezit. Aït Ouamar haalt uit met een fantastische trap. Bieler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 2:3

50e minuut.
Sarquis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kozhanov met de inworp. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal in één keer door. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn geeft een hoge lob. Jiashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Langone is nu in balbezit. Dubois begaat een overtreding. Langone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magnaye komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Caniglia is nu in balbezit. Caniglia passt de bal met de wreef. Petinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ouamar haalt uit met een fantastische trap. Bieler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 2:4

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collette komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Caniglia rent richting de bal. Caniglia geeft een lange en hoge pass. Adelsteen kopt de bal weg. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Collette geeft de bal voor. Coposu probeert de bal aan de voet te houden. Vodník is nu in balbezit. Vodník haalt uit met een fantastische trap. Jiashi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Dramé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrusch rent richting de bal. Andrusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 3:4

88e minuut.
Klungelig pakt Aït Ouamar de bal. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aït Ouamar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Victorias F C 54%, F. C. Boca Juniors 46%.
Las Victorias F C - F. C. Boca Juniors 3:4